Jandarmii arădeni vor fi la datorie în perioada 1-4 mai

Jandarmii arădeni vor fi la datorie în perioada 1-4 mai

Jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul minivacanţei prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Muncii şi a Zilei Internaţionale a Tineretului (în perioada 1-4 mai).

Ei se vor afla în zona locurilor de agrement din Pădurea Ceala şi Pădurea Vladimirescu şi vor veghea la liniştea şi siguranţa celor care vor petrece acolo.

În ziua de 1 mai va fi asigurată ordinea publică şi la manifestarea sportivă „Crosul Tineretului – Cupa 1 Mai” ce va avea loc în municipiul Arad şi la manifestările cultural artistice dedicate Zilei Utvinişului.

Vineri 2 mai, se va asigura ordinea publică la meciurile de fotbal din localităţile Pâncota şi Sebiş şi la stadionul Gloria din municipiu, iar sâmbătă, 3 mai, la meciul de fotbal din localitatea Ineu şi la stadionul „Francisc Neumann” din municipiul Arad.

Duminică, 4 mai, jandarmii arădeni se vor afla în zona de desfăşurare a manifestării religioase ce va avea loc în Parcul „Mihai Eminescu” din municipiu.

În această perioadă vor fi desfăşurate şi misiunile în colaborare cu alte instituţii, misiunile în sistem integrat pentru menţinerea ordinii publice şi misiunile cu caracter permanent cum sunt cele de pază şi protecţie instituţională”, a declarat maior Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.