Jandarmii în acţiune! Peste 500 de misiuni îndeplinite

Jandarmii în acţiune! Peste 500 de misiuni îndeplinite

Jandarmii arădeni au dus la îndeplinire 526 misiuni pe linia ordinii și siguranței publice în luna iulie.

Misiunile au avut ca principale obiective creşterea gradului de siguranţă în rândul cetăţenilor, apărarea proprietăţii publice şi private precum şi prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi infracţională.

În zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au fost executate 75 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranței publice la manifestări sportive, cultural-artistice şi religioase, pe timpul vizitelor oficiale și la o manifestare de protest.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea unor conflicte, 52 solicitări fiind venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului. În ceea ce priveşte menţinerea ordinii publice, jandarmii au acționat atât în mediul urban cât și rural, îndeplinind astfel 359 misiuni.

Pentru atingerea obiectivelor ce revin instituției, jandarmii arădeni au desfășurat 38 misiuni în cooperare. Astfel au fost executate acțiuni cu poliția, cu instituții care gestionează activitatea silvică sau piscicolă, cu executori judecătorești și cu alte instituții. Pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere, au fost desfășurate două acțiuni.

Pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică, au fost întocmite acte de sesizare în cazul a 18 infracţiuni cu 18 autori, iar în misiunile desfăşurate în sistem integrat, au fost constatate 13 infracţiuni cu 15 autori.

Au fost aplicate 251 amenzi în valoare totală de 105650 lei, din 277 de sancţiuni contravenţionale şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 3952 lei.

 

  1. Cât de mare poate fi o problemă astfel incat sa ajungi sa abandonezi, sa renunți la visul tău și te resemnezi cu o viață de muncă?

    Cele mai multe dintre problemele care se întâmplă în viețile noastre nu sunt atât de mari.

    Nu poti intra in afacerea de aur   Emgoldex   sau  Swissgolden   pentru ca este prea scump?, 

    acum poti cu doar 24 de dolari.

    Oferta speciala: pentru cei ce intra direct cu mine sau cu cei din grupul meu le ofer in mod gratuit Sistemul de Duplicare care te va ajuta sa-ti construiesti reteau o singura data fara sa-ti mai cada.

    Da clic in urmatorul link:

    http://opengoldexromania.blogdiario.com/1439329211/

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.