„Je suis Nadăş!”, o campanie demarată de cunoscutul kickboxer Daniel Ghiţă: „Vă rog, daţi SHARE, DONAŢI…”

„Je suis Nadăş!”, o campanie demarată de cunoscutul kickboxer Daniel Ghiţă: „Vă rog, daţi SHARE, DONAŢI…”

Cazul Nadăş, unde o familie a obţinut, în instanţă tot satul, cu tot cu biserică, pădurea şi terenul agricol din jur l-a sensibilizat şi pe cunoscutul kickboxer român Daniel Ghiță, care s-a deplasat în satul arădean.

Acesta a demarat, de la faţa locului, o campanie pe Facebook, cu titlul: „JE SUIS NADĂŞ!” în care face un apel la solidaritate cu locuitorii satului. De asemenea, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să se solidarizeze şi el cu localnicii.

Iată apelul făcut de Daniel Ghiţă în sprijinul locuitorilor din Nadăş:

„Sunt in Nadas si am ramas uimit de ceea ce vad, si aud aici! Coruptie la nivel inalt.

S a retrocedat cu acte false 8742 de hectare teren si padure, unei doamne Colteu.Valoarea notata in cartea funciara a fost de 12 Ron! 8742 hectare, intabulati cu valoare de 12 Ron!?? Incredibil. Taranii nu au voie sa si culeaga roadele, sa intre pe propriile terenuri, pe care le au de zeci de anI! Risca sa fie evacuati din propriile case… Acesti oameni lupta pentru dreptate! Haideti sa luptam cu ei.

Domnule Presedinte Johannis, mergeti in Europa, sunteti solidari cu toate tarile cu probleme EU,dar de ce nu sunteti solidari cu oamenii din tara noastra? Cu acesti tarani amarati, care peste noapte au pierdut tot ce au avut. Lupta singuri, si au ajuns sa si vanda vacile, tot ce detin, doar sa si faca dreptate! Familia Rad Nicolae m a cazat la ei in casa. Am ramas umit de ospitalitatea acestor oameni. Au vandut tot, sa poata sa mearga in proces sa faca dreptate..

Oamenii s au indatorat.Escrocii tergiverseaza procesele,pentru ca stiu ca oamenii nu au bani de aceste procese inutile.Avocata Coroiu Vasilica, ii reprezinta gratis. Dar au nevoie si de ajutorul nostru.Orice ajutor financiar este bine venit.

Haideti sa fim noi solidari, sa ajutam acesti oameni.

De ce suntem solidari „je suis Paris” si nu suntem solidari fata de taranii nostri?

Incep campania: Je suis Nadas! Poate asa vine si Presedintele nostru la ei? Nu este covor rosu, e drum forestier, dar va asteapta oameni buni cu suflet, care sunt disperati, de nedreptatea si coruptia din tara noastra.

Va rog, dati share, donati, fiecare cat poate, sa achitam datoriile facute de acesti oameni, doar sa si faca singuri dreptate…

Puteti contacta direct familia Rad 0257/ 7372493, 0720/768801, 0745/598483

Noi suntem speranta lor. Daca vrei sa faci ceva, fa ceva!

Ignoranta si coruptia ucide!”

Daniel Ghiţă luptă în competițiile „Glory International” la categoria super grea.

  1. multumiri acestui mare sportiv!

    Raspunde
  2. Diferenta dinte un mare campion,un caracter de exceptie si jegurile in roba,politrucii si postacii lor platiti! Felicitari Daniel! ps.voi,marii campioni aradeni ai imposturiii,larve de insectar,nici o reactie? politruci,postaci,analisti…ciocu mic,nu mai primiti renta….!

    Raspunde
  3. Eu am inteles ca D.N.A. Timis se ocupa de aceasta
    retrocedare ,sau poate mass media nu cunoaste
    adevarul ? Astept lamuriri, cu respect.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.