Judecătoria Ineu s-a mutat într-un sediu modern, dotat la standarde europene (GALERIE FOTO)

Judecătoria Ineu s-a mutat într-un sediu modern, dotat la standarde europene (GALERIE FOTO)

La Ineu a avut loc, vineri, inaugurarea noului sediu al judecătoriei din localitate, eveniment de o importanţă majoră pentru oraş, dar şi pentru zecile de mii de justiţiabili din zonă.

La inaugurare au participat reprezentanţi ai instanţelor superioare şi colegi de la alte judecătorii din judeţ, în frunte cu Lidia Barac, preşedintele Curţii de Apel Timişoara, Silvia Nădăban, preşedintele Tribunalului Arad, şi Otto SZEP, vicepreşedintele Tribunalului Arad.

De asemenea, au fost prezenţi Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, viceprimarul Ionel Alb, numeroşi consilieri locali, precum şi fostul primar Nicolae Mehelean.

După tăierea panglicii şi slujba de sfinţire a noului sediu, au fost evocate, în scurte discursuri, eforturile comune care au fost făcute pentru a salva de la desfiinţare Judecătoria Ineu, un mare merit în acest sens avându-l Călin Abrudan, primarul oraşului, care a oferit, practic, o casă nouă instituţiei care împarte dreptatea în zonă.

După momentul inaugural, Mariana Luciu, preşedintele Judecătoriei Ineu, i-a condus pe invitaţi într-un tur al noului sediu, vizitatorii putând să vadă, pe rând, sălile de consiliu, birourile judecătorilor şi preşedintelui, dar şi o cameră care evocă istoria instituţiei înfiinţată în 1871.

În momentul de faţă, la Ineu îşi desfăşoară activitatea trei judecători: Luciu Mariana (preşedinte), Ioana Popoviciu şi Valentin Paşcu (stagiar), alături de personalul auxiliar.

  1. sunt putin invidios, dar sincere felicitari!

    Raspunde
  2. Felicitari domnule Primar. Singura obiectie este ca nu trebuia invitat Mehelean. Nu a facut nimic pentru Judecatoria Ineu in cei 12 ani de mandat.

    Raspunde
  3. cladire au, acum le-ar mai trebui niste judecatori cinstiti. ca jumatate din judecatorii judecatoriei ineu sunt condamnati :))) iar doamna presedinte luciu ar putea sa ii urmeze pe colegii ei, bolos si tripa

    Raspunde
  4. felicitari d-le primar ptr. realizarile de pana acum in Ineu si succes pe mai departe

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.