Jurnalista Dani Rockhoff, recompensată cu diploma „Sens şi contrasens în mass-media”

Jurnalista Dani Rockhoff, recompensată cu diploma „Sens şi contrasens în mass-media”

Colega noastră Dani Rockhoff a primit, recent, diploma „Sens şi contrasens în mass-media” din partea Uniunii Ziariştilor Profesionişti (UZPR) din România, pentru profesionalism în actul jurnalistic.

Pentru cei care nu ştiu, Dani Rockhoff este scriitoare și o apreciată jurnalistă, veche colaboratoare a ziarului nostru. Ea a absolvit cursurile de jurnalism general și liber-profesionist la London School of Journalism, fiind acreditată ca reporter și jurnalist profesionist de Uniunea Jurnaliștilor din Marea Britanie și de International Federation of Journalists, cu sediul la Bruxelles.

Sub numele de autor Dani Rockhoff, a publicat în ziarele Weekly Telegraph din Londra, Observator și Realitatea din Arad și Timișoara International. Colaborează la revista on line Agero-Stuttgart.de, portalul românilor din Germania Rom2.de, agenţia de știri a românilor de pretutindeni Romanian Global News și la emisiunile în limba română ale Radio Z din Nürnberg.

În anul 2003, a fondat și coordonat, ca director pentru Germania, săptămânalul tipărit „Curierul de Vest”, care s-a distribuit până în 2004 la chioșcurile de presă internaţională de pe tot teritoriul Germaniei.

În anul 2008 a transmis corespondenţe de presă din Germania pentru Radio BBC.

Din luna februarie 2005, Dani Rockhoff este corespondenta de presă a ziarului online Hotnews.ro.

Imediat după apariţia NewsAr.ro Dani Rockhoff a început să publice şi în ziarul nostru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.