Kaufland și-a MODIFICAT PROGRAMUL. Când se pot face cumpărături

Kaufland și-a MODIFICAT PROGRAMUL. Când se pot face cumpărături

Kaufland a anunțat programul de funcționare a magazinelor în perioada sărbătorilor, 16 – 20 aprilie.

Iată programul magazinelor:

– Joi, 16.04 – vineri, 17.04, ora deschiderii va varia în funcție de magazin în intervalul 6 – 8, iar ora închiderii va fi între 21 și 24.

– Sâmbătă, 18.04, cele mai multe magazine vor avea program special de funcționare, cu program scurt, între orele 7 și 16, cu excepția magazinelor din Gheorghieni, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, care vor avea program normal de funcționare.

– Duminică, 19.04, magazinele Kaufland vor fi închise, cu excepția celor din orașele menționate anterior.

– Luni, 20.04, magazinele vor avea program scurt, cuprins în intervalul orar 9 – 15, cu excepția magazinelor din orașele menționate anterior și a celui situat în incinta mall-ului Promenada din Sibiu, care va fi închis.

Pentru informații exacte referitoare la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să meargă la cumpărături.

În plus, prin serviciul de livrare rapidă la domiciliu Glovo, clienții pot comanda produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România. Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay.

În această perioadă, persoanele de peste 65 de ani sau cu dizabilități pot comanda produse de strictă necesitate apelând numărul de telefon 0720.00.95.95 (tarif normal), în intervalele luni – sâmbătă: 8,30 – 20 și duminică între 8,30 și 19. Sâmbătă, 18.04, acest serviciu va fi deschis în intervalul orar 8,30 –16; iar duminică, de Paști, serviciul nu va fi disponibil. Luni, 20.04, va funcționa în intervalul 10 – 15.  Prin acest serviciu lansat în parteneriat cu Glovo, Kaufland România asigură livrarea gratuită la domiciliu și plata ramburs a produselor. Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 orașe din rețeaua Glovo: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.