KEMPES a concertat în Flex. Ce planuri are legenda rock din Arad

KEMPES a concertat în Flex. Ce planuri are legenda rock din Arad

Kempes este un nume cu răsunet pentru muzica rock, dar mai ales pentru sufletul arădenilor.

Aseară, începând cu ora 22,30, spațiul din fața scenei clubului Flex a devenit neîncăpător în momentul în care trupa Kempes și-a început spectacolul. Așa cum ne așteptam, băieții au pregătit un show de excepție.

Ovidiu Ioncu, cunoscut arădenilor sub pseudonimul Kempes, în calitate de lider al trupei, dar și de vocalist principal, a venit la Arad însoțit de:

  • Sebastian Macovei – tobe, originar din Vaslui;
  • Ștefan Bogdan Buta – bass, originar din Petroșani;
  • Alin Moise – chitară solo, originar din Lupeni.

Artiștii s-au stabilit la București, dar sunt disponibili pentru a susține concerte în întreaga țară. În acest sens, au și demarat un tuneul de primăvară timpurie. Până în prezent au concertat la Cluj, Sibiu și Arad, urmând Timișoara, Pitești, București și Vama Veche, dar lista este una deschisă.

Muzica pe care o interpretează se adresează tuturor iubitorilor de muzică heavy metal, de toate vârstele.

În cadrul concertului de la Arad au cântat piesele de pe albumul Regăsire, lansat la București, în anul 2015, Ovidiu Ioncu fiind co-autor la toate melodiile de pe album.

Pentru anul 2017, băieții pregătesc câteva lansări de piese. Mai multe detalii despre lansări, modalitatea de a achiziționa bilete sau booking, puteți afla de pe pagina lor oficială pe Facebook: https://www.facebook.com/Kempes.Official/

16810907_10212429650284202_709118272_o

Foto: Ali Hadded, Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.