Klaus Iohannis A CÂŞTIGAT alegerile la Arad. E cu 10 – 12 procente peste Victor Ponta!

Klaus Iohannis A CÂŞTIGAT alegerile la Arad. E cu 10 – 12 procente peste Victor Ponta!

ACL a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Arad, conform numărătorii paralele realizate de alianţa formată din PNL şi PDL.

Potrivit creştin-liberalilor, candidatul ACL Klaus Iohannis ar fi obţinut un procent care se conturează undeva la peste 40 la sută, în timp ce candidatul social-democrat Victor Ponta ar fi obţinut un procent de peste 30 la sută.

De remarcat, că reprezentanţii ACL susţin că au învins inclusiv în localităţi în care primarii sunt de la PSD, dând exemplul oraşului Lipova şi al comunelor Macea şi Dieci.

Potrivit ACL Arad, Klaus Iohannis a obţinut peste 50 la sută în mai multe localităţi şi chiar peste 60 la sută în altele (de exemplu, la Seleuş, un fief liberal).

Informaţiile, valabile pentru duminică seara, ora 23, au fost confirmate şi de reprezentanţii PSD, care au admis că au pierdut alegerile la Arad, în favoarea ACL. Conform reprezentanţilor PSD, în judeţul Arad se conturează o victorie a lui Klaus Iohannis la o diferenţă de aproximativ 10 – 12 procente în faţa lui Victor Ponta.

  1. diferenta nu e chiar atat de mare. se va vedea la numaratoarea voturilor

    Raspunde
  2. aradean suta la suta 4 noiembrie, 2014, 8:40 pm

    FELICITARI ACL!
    ARADENII SUNT OAMENI ADEVARATI!
    NU VOR SUSTINE COMUNISTII LUI PUTIN NICIODATA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.