Klaus Iohannis cheamă partidele parlamentare la CONSULTĂRI pe tema LEGISLAȚIEI ELECTORALE

Klaus Iohannis cheamă partidele parlamentare la CONSULTĂRI pe tema LEGISLAȚIEI ELECTORALE

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlament la Palatul Cotroceni la o nouă rundă de consultări, care este programată să aibă loc luni, 20 aprilie, începând cu ora 10.00.

Subiectele aflate pe agenda președintelui sunt „stadiul legislaţiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurării dreptului de vot al românilor care trăiesc în afara graniţelor”, dar şi alte teme de interes public, se precizează într-un comunicat remis presei de Administraţia Prezidenţială.

Pe agenda întâlnirilor se mai află „discuţii referitoare la procedurile parlamentare de încuviinţare a cererilor de urmărire penală, reţinere, arestare sau percheziţie a membrilor Parlamentului, precum şi alte teme de interes public”.

Discuţiile vor avea loc între orele 10.00 şi 17.00 şi au fost convocaţi reprezentanţii PSD, PNL, UNPR, PC, UDMR şi ai grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Aceasta este cea de-a treia rundă de consultări pe care preşedintele Klaus Iohannis o organizează cu partidele parlamentare, de la preluarea mandatului, în decembrie 2014.

Foto: rtv.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.