L-au PRINS pe ŞOFERUL CRIMINAL! NENOROCITUL care a UCIS un tânăr de 22 de ani CONDUCEA BEAT (FOTO)

L-au PRINS pe ŞOFERUL CRIMINAL! NENOROCITUL care a UCIS un tânăr de 22 de ani CONDUCEA BEAT (FOTO)

Poliţiştii l-au prins pe şoferul care a omorât un tânăr de 22 de ani la intrare în Cuvin. Acesta conducea băut, fiind reţinut în judeţul Caraş Severin.

Conducătorul auto care a părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr a fost identificat de polițiștii arădeni. Aceștia au fost sprijiniți de colegii lor din Caraş Severin, care l-au depistat în trafic pe bărbat, conducând sub influența alcoolului, informează IPJ Arad.

„La data de 28 Ianuarie a.c., în jurul orei 2,05, polițiștii Sectiei nr. 1 rurale Reșița au depistat pe raza localității Soceni un bărbat de 48 de ani din Covăsanţ, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 47 mg/l. alcool pur în aerul expirat. Autovehiculul era înmatriculat de autoritățile germane și prezenta avarii la nivelul caroseriei și parbrizului (n.r. – vezi foto). Polițiștii au dispus imobilizarea autoturismului și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere sub influența alcoolului. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii arădeni au stabilit că autoturismul avariat, depistat în trafic de polițiștii reşiţeni, este cel implicat în accidentul rutier produs pe raza localității Cuvin și soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea tragerii la răspundere penală a şoferului vinovat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.