Mai multe articole din rubrica "" ↑

L-a cuprins DORUL DE CASĂ și pentru că NU AVEA BANI să se întoarcă în țară a RECURS la un GEST EXTREM. Ce a făcut un român aflat departe de familia lui!

L-a cuprins DORUL DE CASĂ și pentru că NU AVEA BANI să se întoarcă în țară a RECURS la un GEST EXTREM. Ce a făcut un român aflat departe de familia lui!

Un tânăr de 27 de ani din România a recurs la un gest extrem din dorința de a se întoarce acasă, la familia lui.

Pentru că nu avea bani pentru biletul de întoarcere în țară, Valentin Leocan (FOTO) i-a furat portofelul unui britanic de 86 de ani, iar, ulterior, a mers la bancomat, unde a extras din contul bătrânului suma de 500 de lire.

leocan

Românul nu este, însă, la prima abatere de acest gen. Cu trei săptămâni înainte de acest furt, Leocan, condamnat și în România pentru jaf, a bătut un angajat al unei case de pariuri din Thetford, (Norfolk) şi a furat 200 de lire din casa de marcat, împreună cu un complice, tot din România, Silviu Fieraru, de 29 de ani.

Un judecător l-a condamnat pe român la 32 de luni de închisoare pentru acest incident.

Luni, Leocan a pledat vinovat în procesul în care este acuzat de jaf, fraudă şi furt. Apărătorul său a argumentat că românul l-a jefuit pe pensionar pentru că nu avea bani şi voia să plătească un drum de întoarcere în România. Mai mult, Leocan nu l-a rănit pe pensionar, iar banii au fost, ulterior, returnaţi.

Un judecător din Dorchester l-a condamnat pe bărbat la încă 2 ani și jumătate de închisoare, pe motiv că l-ar fi vânat pe pensionarul vulnerabil, care se deplasa în cârje.

După ce-și va ispăși pedeapsa, Leocan nu va fi deportat în România, întrucât judecătorul din Dorchester nu a emis un ordin de deportare pe numele acestuia.

Sursa: dailystar.co.uk

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.