La Arad a fost lansată o mașină care RECUNOAȘTE indicatoarele rutiere (GALERIE FOTO)

La Arad a fost lansată o mașină care RECUNOAȘTE indicatoarele rutiere (GALERIE FOTO)

La una dintre cele mai moderne săli de evenimente din municipiu, Biavati Arad, a avut loc zilele trecute lansarea noului model „Ford Fiesta”.

La eveniment au participat, între alții, alături de oameni de afaceri și jurnaliși, membri din conducerea clubului fanion al Aradului, UTA.

Potrivit specialiștilor, „noul Ford Fiesta este acum reimaginat și reinventat. Și, după cum vei vedea atunci când vei descoperi designul său inteligent, această mașină este și mai impresionantă decât pare la prima vedere”.

„Noul Ford Fiesta încorporează o serie de tehnologii avansate, concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tăi și vehiculul, în cazul unui accident. Câteva astfel de exemple sunt Sistemul Active City Stop, Sistemul de protecție pentru portiere și Sistemul SYNC 3 cu asistență de urgență. Mai sunt disponibile numeroase alte dotări și tehnologii, cu rolul de a contribui la prevenirea accidentelor sau de a limita efectele acestora. Dar, ceea ce este mai important este că atunci când pornești noul Fiesta, dai viață unei game complete de caracteristici și sisteme avansate, cum ar fi asistența activă la parcare, tempomatul adaptiv, asistența la păstrarea benzii sau recunoașterea indicatoarelor rutiere”.

Tehnologiile inovatoare ce-ți vor reinventa călătoriile pot fi experimentate la reprezentanța Auto Tehnic Ford Arad, de pe Calea Zimandului FN.

Foto: Facebook / sportarad.ro

  1. Cumplit! va dati seama ce groaza va fi in cocalarii cu permis de conducere din Franta, manca-t-as si pe pitipoancele cu permis luat pe bancheta din spate…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.