La Arad, ca la Vaslui! Două femei agresate de parteneri, alta cu ușa spartă de concubin

La Arad, ca la Vaslui! Două femei agresate de parteneri, alta cu ușa spartă de concubin

Două femei au fost agresate fizic și verbal de concubin, respectiv soț, iar o alta s-a ales cu așa spartă în urma unui scandal provocat de partener, potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Astfel, Polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați, la data de 13 ianuarie, despre un scandal în familie. Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani și-ar fi agresat verbal și fizic concubina, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În seara aceleiași zile, un bărbat de 47 de ani, din Livada, pe fondul unor neînțelegeri cu soția sa, ar fi agresat-o, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În plus, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați, prin 112, despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș, ar fi provocat scandal în locuința concubinei sale, din localitatea Șicula, și ar fi distrus o ușă termopan. Făptașul este cercetat penal pentru distrugere, pe numele lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

Potrivit IPJ Arad, în toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru violență în familie și se continuă cercetările pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.