La Arad, începe administrarea dozei de rapel a vaccinului împotriva virusului SARS CoV-2

La Arad, începe administrarea dozei de rapel a vaccinului împotriva virusului SARS CoV-2

Săptămâna viitoare începe administrarea dozei de rapel a vaccinului împotriva virusului SARS CoV-2.

De luni, 25 ianuarie, la nivelul centrelor de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începe etapa de administrare a dozei de rapel. Persoanele care au fost vaccinate începând cu data de 4 ianuarie trebuie să se prezinte, la interval de 21 de zile, în același centru în care au primit și prima doză, fără să fie necesară o programare.

În paralel, în centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth se efectuează vaccinarea pentru persoanele care se încadrează în etapa a II-a.

Din data de 25 ianuarie, doza de rapel se administrează în centrele  din strada Andrenyi Karoly, nr 2-4 – cu acces prin ambulatoriu, din Piața Mihai Viteazu nr. 7-8, din Bulevardul Revoluției – Policlinica Dacia, respectiv din strada Stephan Ludwig Roth nr. 2.

Astfel, luni se vor prezenta, pentru rapel, persoanele cărora li s-a efectuat prima doză în data de 4 ianuarie, marți 26 ianuarie, persoanele care au fost vaccinate în data de 5 ianuarie, miercuri 27 ianuarie, persoanele cărora li s-a administrat prima doză pe data de 6 ianuarie, pe 28 ianuarie sunt așteptate persoanele vaccinate în data de 7 ianuarie, vineri, 29 ianuarie – persoanele vaccinate cu prima doză în data de 8 ianuarie.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.