La Arad, nici o persoană diagnosticată cu COVID -19 nu a fost reconfirmată pozitiv în ultimele 24 de ore

La Arad, nici o persoană diagnosticată cu COVID -19 nu a fost reconfirmată pozitiv în ultimele 24 de ore

Nici o persoană diagnosticată cu COVID -19 nu a fost reconfirmată pozitiv, în ultimele 24 de ore la Arad.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, nici o persoană nu a fost reconfirmată pozitiv în ultimele 24 de ore.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1486 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1032 sunt vindecate, 168 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 220 sunt la domiciliu şi externate. Două decese au fost înregistrate în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. De asemenea, în carantină se află 659 persoane iar 168 de persoane sunt în izolare*.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 13 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 24 de obiective/locații, 213 mijloace de transport în comun și 18 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 429 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 500 lei).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.