La Arad, PDL + PMP = LOVE!

La Arad, PDL + PMP = LOVE!

La Arad, PDL face casă bună cu PMP. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă

La Arad, PDL face casă bună cu PMP. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, având în vedere cele întâmplate la sediul PDL în seara de după alegerile europarlamentare.

Unde, cică, Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad, şi Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, stăteau cu ochii pe rezultate. Mai mult pe cele ale PMP decât pe cele ale PDL, zice gura lumii.

În plus, numărătoarea paralelă a PMP s-ar fi făcut tot la sediul PDL.

Deh, dragoste mare între cele două patide… Deocamdată!

  1. PMP ARAD,cu FLORIN REMETAN asezat in jilt de dl.FALCA,cu PETRU GHERMAN-Lipova-etc.,s-a nascut handicapat…si asa va muri…cum sa-i votezi daca esti purtator de creier?!!! Cine-l cunoaste pe socialistul rosu intelege…in afara de cioc/barba,individul este o nulitate…fara intelect,carisma,cultura generala si politica,orator taiat pe/in limba,un habarnist fara tupeu,lingau de cu..ri,un brav purtator de ciocan/secera originale,un parvenit de doi bani…manipulat de oricine-i promite un oscior…jalnic/josnic/umilitor!

    Raspunde
  2. Basescu e sef la ambele. ce nu va e clar?

    Raspunde
  3. Avand in vedere ca lumea voteaza partidul lui ilescu criminalu si nastase puscariasu nu ma mai mira nimic .si eu am votat cu pmp doar pt a fi anti psd

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.