La PNL Arad s-a înfiinţat „Poliţia Facebook”. Cine posteaza „ce nu trebuie” este EXCLUS! Primii „executaţi”: Vlaicu şi Riviş!

La PNL Arad s-a înfiinţat „Poliţia Facebook”. Cine posteaza „ce nu trebuie” este EXCLUS! Primii „executaţi”: Vlaicu şi Riviş!

La PNL Arad e ca pe vremea lui Ceauşescu: În şedinţa de aseară a conducerii partidului s-a cerut excluderea a doi dintre membri, pentru postările făcute pe Facebook.

Cel care a cerut excluderea, spun sursele noastre, a fost chiar co-preşedintele PNL Arad Gheorghe Falcă.

Vizaţi de măsură au fost consilierul local Traian Vlaicu şi un oarecare Riviş, despre care cei prezenţi nu s-au dumirit cine este, pentru că singurul Riviş care este membru al PNL Arad este… fostul deputat Lucian Riviş Tipei.

Cum nu credem că se pune problema excluderii lui Lucian Riviş Tipei din partid, suntem convinşi că este vorba despre un alt Riviş. Care însă – surpriză! – nu (mai) este membru de partid.

  1. !!!!!!!!! Cum sa-l excludeti pe RIVIS ca nu va putea respira d-na PISTRU fara el.

    Raspunde
  2. De aceea dl. Pistru este tot mai amagit, si bea in continu… d-na Pistru e toata ziulica cu tipei

    Raspunde
  3. Niște cretini pnliștii ăștia, tâlhari, șmenari și avortoni, dracu mai votează cu ei….

    Raspunde
  4. Da ce? domnul PRIMAR FALCA asa se poarta cu membrii de partid!!!!!!!!!!!!!!!doamne fereste,am auzit ca a luat-o razna.Si pe iotcu el l-a vandut.Dzeu e mare.

    Raspunde
  5. pe tiganca CHIRILOV de ce nu ai exclus-o ca s-a postat beata si cu limba scoasa de un cot? domnule primar.!

    Raspunde
  6. cred ca e vorba de Dorin Rivis:) cred. Oricum este penibil. Din ce stiu eu chiar si IP al calculatoarelor care scriu comentarii aici sunt verificate, pe aradon e aceeasi situatie. Eu nu am trait pe vremea lui Ceusescu dar sunt sigur ca nu era chiar asa de nasol. Oricum apucaturi de dictatura, sunt curios totusi pana cand vor suporta oamenii astia asa ceva, este absolut penibil sa nu poti sa te exprimi liber, este alarmant daca e adevarat.

    Raspunde
    • ce daca sunt verificate dragi romani,suntem democrati.

      Raspunde
    • Dragi cititori, IP-urile nu sunt „verificate”, deci puteti posta linistiti.

      Raspunde
    • Cum sa verifici IP-urile de calculator bai desteptaciune? pentru ca sa faci asta trebuie sa ai acces la companiile private,….si daca acolo local mai gasesti cate o „cunostinta”, cei care posteaza de pe terminale mobile, nu au cum sa depisteze cine e ca nu au acces la bazele de date ale companiilor mobile, iar daca sunt pe un wireless cuplati, nici atat …asa ca asta e dezinformare, esti PSD-ist postac? 🙂

      Raspunde
  7. ma scuzati, Ceausescu, greseala mea, scuze

    Raspunde
  8. Traian Vlaicu a facut multe pentru pdl, sa il arunci la gunoi pentru asa ceva e doar motivul de suprafata, vedeti si voi cine vine pe lista dupa el, poate va lamuriti, asta daca sunteti ziaristi si nu bomboane in pom…

    Raspunde
  9. FALCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O sa-ti umplu platoul de la primarie cu pozele lui CHIRILOV care se chinuie sa deschida o sticla de VODKA la Moneasa.Fii pe faza!SA MA SUNI DACA TI-A PLACUT.

    Raspunde
  10. Trebuie si la noi comunisti asa ceva .

    Raspunde
  11. RIVIS SI-A ANUNTAT CANDIDATURA LA PRIMARIE,DE ACEEA E AGITAT FALCA…

    Raspunde
  12. Libertatea de exprimare este un drept garantat de Constitutie (art.30)

    Raspunde
  13. Dragi amici, uite aici un program cu care se poate obtine IP la orice calculator:) va dau link sa il folositi si voi:)
    http://www.advanced-ip-scanner.com/index1.php?utm_expid=62919999-11.Qnvm3iYiQDu15BPyfRbhgA.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.ro%2F

    Raspunde
  14. terminati cu paranoia, acel soft nu e pentru identificat IP pe internet ci pentru o retea, e diferenta

    Raspunde
  15. Mai bine pt cei doi: scapa de un nebun! si de un partid de corupti!

    Raspunde
  16. Aradeanul Vesel 30 iulie, 2015, 10:38 am

    Facebook a fost declarat de o instanta din Romania – SPATIU PUBLIC. Precum se poate vedea, inclusiv primii oameni in stat folosesc Facebook pentru a comunica cu pamenii, chiar si cu presa (Ponta o face extrem de des chiar), deci, orice postare pe Facebook este similara cu a iesi fizic in fata pe platoul de la primarie de exemplu si sa urli in gura mare nasoale despre propriul partid.
    Ba mai mult, in fata la primarie ai sanse sa te auda si vada mult mai putini ca pe Facebook, deci , e normal sa fie luate in serios postarile in mediul virtual, cele asumate.
    P.S. Ma uit la cine scrie in acest ziar, iar dupa povestea cu Iotcu, nu ma mira deloc astfel de articole, multi au mancat o paine alba alaturi de spagar 😉 acum infometati, incep sa muste 😉

    Raspunde
  17. Lui Traian Vlaicu i se coace de mai de mult. De la acea declaraţie dată la DNA, în dosarul „Fabrica de Zahăr”: „Altă dată o să mă uit mai atent când voi semna ceva”. Singurul care i-a (mai) ţinut spatele e Caius Parpală, dar se pare că nici asta nu-l mai opreşte pe Falcă!

    Raspunde
  18. sa nu uitam ca cetatenii i-au ales pe consilieri nu primarul!!!!!!!asa ca sa se abtina.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.