La scurt timp după ce I-A MURIT SOȚUL, văduva a mers în GARAJ pentru a face ordine. A ÎNCREMENIT! (FOTO)

La scurt timp după ce I-A MURIT SOȚUL, văduva a mers în GARAJ pentru a face ordine. A ÎNCREMENIT! (FOTO)

Se spune că atunci când îți întâlnești sufletul pereche te simți completă, însă, nu tuturor le este dat să trăiască o iubire care să le schimbe viața.

Rebecca și Mason s-au iubit zeci de ani, iar povestea lor de dragoste pare să continue și dincolo de moarte.

După ce femeia și-a înmormântat soțul a înțeles că viața ei nu va mai fi vreodată la fel. A încercat din răsputeri să meargă mai departe, însă, amintirile nu-i dădeau pace. Și-a dorit să moară pentru a-l reîntâlni pe cel cu care împărțise atâtea bucurii, însă, într-o bună zi, când a mers în garaj pentru a face ordine, a descoperit ceva care a readus-o la viață.

După zile întregi de terapie, Rebecca și-a luat inima în dinți și a început să facă ordine în lucrurile soțului ei. S-a gândit să le doneze pentru a trece mai ușor peste durerea pierderii. Când a ajuns în garaj, unde bărbatul își ținea lucrurile cele mai de preț, a găsit o banchetă și și-a spus că aceasta n-o să-i mai folosească. A întors-o cu susul în jos și a încremenit.

Pe bancă, bărbatul îi lăsase un mesaj care a înlăcrimat-o. L-a citit și răscitit și și-a dat seama, în acel moment, că iubirea era cea care avea s-o ajute să meargă mai departe.

„Te iubesc, Becca. Indiferent ce zi este, sper că este o zi bună. Am știut că Dumnezeu mi-a ascultat rugile în momentul în care mi te-a dăruit. Aceste zile sunt cele mai bune din viața mea, pentru că tu faci parte din ea. Nu știu sigur dacă vei citi vreodată aceste rânduri, dar dacă o vei face, vreau să știi că te iubesc foarte mult. Dacă e ceva ce vreau de la viață, atunci TU ești acel lucru. Sunt cel mai fericit bărbat din lume. Te iubesc, draga mea soție. Mason”, au fost cuvintele pline de înțeles scrise de bărbat.

 

note

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.