La Spitalul Judeţean, bolnavii au fost abandonaţi în mâinile Domnului!?

La Spitalul Judeţean, bolnavii au fost abandonaţi în mâinile Domnului!?

Auzim că managerul (interimar) al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, economista Carmen Lucuţa, a făcut economie de când a preluat conducerea celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

Nici nu e de mirare, din moment ce din spital lipsesc multe dintre cele trebuincioase desfăşurării activităţii (care vizează tratarea bolnavilor!) iar magazia e mai mult goală decât plină. Cel puţin aşa zice gura lumii. Şi înclinăm să credem că aşa şi este, în realitate, din moment ce nu au fost onorate încă nici referatele de necesitate întocmite în februarie de unele secţii ale spitalului.

E bine, desigur, că se fac economii, dar când acest lucru e în detrimentul bolnavilor şi a bunei desfăşurări a activităţii, atunci nu e bine. Că sună de parcă bolnavii ar fi abandonaţi în mâinile Domnului!

Loading...
 1. Cum face ea economie!!!!! cand au mai aparut vreo trei directori?????

  Raspunde
 2. Bineinteles, acuma ca nu mai face jocurile pentru cei cu magazia, v-ati gandit sa o aruncati pe tobogan. Da sunteti chiar subtili, auzi direct cu aluzie la referatele de necesitate, poate era mai simplu sa zică ”sursa” voastră de ce nu vrea d-na directoarea să-i semneze achiziția comisionată. CE PRESĂ LIBERĂ ȘI ECHIDISTANTĂ, mai dă-vă-n mâinile Domnului.

  Raspunde
  • Domnule Stefan ,managera a fost inainte director financiar(si este si acuma) asa ca stie ea bine cine a acumulat comisioanele !!!!!LAS-O BALTA !

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.