La un pas de TRAGEDIE! A căzut TENCUIALA de pe o ȘCOALĂ din Arad, iar în unele clase PLOUĂ

La un pas de TRAGEDIE! A căzut TENCUIALA de pe o ȘCOALĂ din Arad, iar în unele clase PLOUĂ

Clădirea Grupului Școlar Industrial „Aurel Vlaicu” are 100 de ani, este monument istoric, iar din păcate începe să se degradeze.

Situația este gravă, o bucată mare de tencuială s-a desprins și a căzut pe trotuar, dacă ar fi lovit un trecător s-ar fi putut ajunge la o adevărată tragedie. Incidentul a fost semnalat de un cetățean pe un grup de facebook din Arad.

Conducerea școlii a cerut Primăriei fonduri pentru reabilitare în repetate rânduri, dar acestea au fost amânate mereu, ani de zile.

De asemenea, acoperișul este distrus și plouă în clasele de la etajul II. „Nepăsarea și indolența autorităților locale e mare, atât la adresa arădenilor cât și a patrimoniului istoric! Până nu se întâmplă o tragedie, Doamne ferește, nimeni nu va face nimic!”, atrage acesta atenția.

În replică la aceste acuzații, am primit următorul răspuns din partea Municipalității.

„Primăria Arad va demara lucrările de reparații la unitățile de învățământ din muncipiu, la începutul lunii viitoare, după încheierea examenelor naționale”, informează Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Foto: Mnerie Daniel
  1. Aspectul orașului vorbește despre faptele mărețe ale marelui vizionar de la Brad.
    16 ani a avut la dispoziție să demonstreze ce poate!
    În afară de abureală și ciordeală nu ne-a arătat nimic, dar vrea să-i votăm „unsul”. Pentru „sărmanul cantidat” echivalează cu o contrarecomandare. Cum ne garantează că nu va desăvârși opera marelui înaintaș?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.