La Wizz Air ÎȚI VEI PUTEA ALEGE LOCUL în avion, dar te costă!

La Wizz Air ÎȚI VEI PUTEA ALEGE LOCUL în avion, dar te costă!

Pasagerii Wizz Air îşi vor putea alege locurile pe care vor să le ocupe în avion pe timpul călătoriei. Acest lucru va fi posibil începând din luna mai, contra cost. Astfel, cei care doresc să stea în primul rând, pentru debarcare rapidă, sau să aibă spaţiu suplimentar pentru picioare vor achita un tarif suplimentar cuprins între 5 şi 23 de euro.

„Clienţii vor avea la dispoziţie în mod gratuit un sistem de alocare automată, care va fi integrat în procesul de rezervare din 8 aprilie. Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care călătoresc împreună pe aceeaşi rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clienţii îşi vor putea schimba locul alocat pentru un comision care începe de la 1 euro”, se arăta într-un comunicat al operatorului aerian low-cost. Schimbarea va putea fi efectuată pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru smartphone WIZZ cu până la 3 ore anterior plecării aeronavei. Locurile preferate, cum ar fi cele de pe primul rând, pentru debarcare rapidă, sau locurile cu spaţiu suplimentar pentru picioare pot fi rezervate pentru un comision mai mare, în funcţie de disponibilitate şi conform regulii primului solicitant.

Tariful pentru locuri poziţionate în partea din faţă a avionului este cuprins între 3 şi 17 euro, iar pentru cele din spatele cabinei costul este de 1 – 2,5 euro.

Sistemul de locuri alocate va funcţiona din 4 mai pe rutele Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, București-Dortmund, urmând ca din 19 mai să fie introdus pe toate cele 360 de rute Wizz Air din cele 37 de ţări.

Clienţilor care au rezervat bilete înainte de 8 aprilie pentru zboruri cu locuri alocate le vor fi atribuite locuri în momentul check-in-ului, în timp ce pasagerii care au rezervări care includ WIZZ Xtra legroom şi WIZZ Reserved Seat îşi vor putea alege locurile fără niciun cost adiţional. Aceștia din urmă vor beneficia în continuare de Priority Boarding (prioritate la îmbarcare). Totodată, începând cu 8 aprilie, Wizz Air reduce tariful serviciului Priority Boarding la 2 euro.

Compania aeriană operează o flotă de 55 de aeronave Airbus A320 de la 21 de baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.