Lansare de carte, vernisaj de pictură, muzică și o expoziție curajoasă de fotografie (GALERIE FOTO)

Lansare de carte, vernisaj de pictură, muzică și o expoziție curajoasă de fotografie (GALERIE FOTO)

Scriitoarea arădeană Mihaela Livia Popa a avut parte de o zi de naștere cu siguranță memorabilă.

Pentru a marca „borna cu numărul 40” cum spune ea, și-a lansat chiar de ziua ei, vineri, în 29 septembrie, cea mai nouă carte, denumită „Confesiunile unui înger căzut hipertensiv”. Cartea editată la Noul Scrib conține o serie de povestiri și ilustrații interesante și o reprezintă întru totul.

Evenimentul a fost ca o petrecere între prieteni și s-a desfășurat la cafeneaua-florărie Maison d’Art de pe strada Mihai Eminescu. Foarte multă lume i-a fost alături sărbătoritei pentru a o susține, iar printre aceștia se numără: Alina Hadded, care a și prezentat evenimentul și a spus numai lucruri frumoase despre prietena ei, Alice-Catrinel Pușcașu, Brigitta Saszet, Erick Mark, Țârnău Bogdan și mulți alții.

Evenimentul a fost unul deosebit deoarece nu s-a rezumat doar la lansarea de carte, ci s-a dorit promovarea artei în general. Alice-Catrinel Pușcașu a realizat o parte din ilustrațiile din carte alături de Ramona M. Don și și-a expus câteva lucrări printre care tricouri cu design personalizat și picturi.

Odată cu împlinirea vârstei rotunde de 40 de ani, Mihaela Livia Popa a dobândit și o doză mare de curaj și a făcut o serie de fotografii nud, realizate de Monica Belghir. Prin acestea, a vrut să demonstreze că o femeie trebuie să fie încrezătoare în forțele ei indiferent de vârstă și că trebuie să ne iubim așa cum suntem.

Lansarea s-a încheiat cu un concert al trupei Nova Band, după care cei prezenți i-au cântat „La mulți ani!” Mihaelei și, la final, au plecat acasă cu o carte cu autograf.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.