Lansare „Tu-carte deschisă” (GALERIE FOTO)

Lansare „Tu-carte deschisă” (GALERIE FOTO)

Lansarea volumului I al proiectului  „Tu-carte deschisă” a fost un real succes datorită caracterului inedit al acestuia.

Duminică, 26 martie, Natalia Micalona a prezentat, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, prima carte a grupului „Tu-carte deschisă”, carte ce cuprinde semnătura a 18 autori din Arad și din țară.

„Volumul I Tu-carte deschisă”  a fost  aplaudat la scenă deschisă, printre spectatori regăsindu-se membrii Cenaclului Lucian Emandi de la Pecica, membrii Cenaclului Luceafărul Arădean, invitați de la Macea, oameni din sport și fotografie. Prezentarea a început prin a face cunoscută o parte din autori de către gazda evenimentului, Natalia Micalona, iar cealaltă jumătate prezentându-se fiecare în parte. Între alocuțiunile autorilor publicul a fost încântat cu muzica lui Adrian Borcea, iar la final artistul Noni a oferit un scurt recital.

Proiectul „Tu-carte deschisă” este dovada vie a faptului că în fiecare om simplu există un artist, iar diversitatea autorilor din acest volum și buna colaborare dintre ei sunt un exemplu de urmat. Chiar dacă sunt diferiți ca domenii de activitate, membrii grupului literar își fac timp și pentru partea lor sufletească, artistică, lunar la seri de lectură desfășurate în cafenele literare.

Foto: Radu Bulzan

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.