LANŢUL SLĂBICIUNILOR: Ce legătură e între CJA, Primăria Arad, CNADNR, Palcu Impex SRL, Inteco Holding SRL, Trans Cim SRL şi Alexis Expert Tehnoconstruct SRL?!

LANŢUL SLĂBICIUNILOR: Ce legătură e între CJA, Primăria Arad, CNADNR, Palcu Impex SRL, Inteco Holding SRL, Trans Cim SRL şi Alexis Expert Tehnoconstruct SRL?!

Newsar.ro şi Flacăra Roşie au demarat o investigaţie de presă privind plata unor sume mari de bani de la Consiliul Judeţean Arad (CJA), Primăria Municipiului Arad şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) către două firme care au relaţii comerciale şi formează, astfel, un „lanţ” scurt cu societăţi în spatele cărora stau oameni grei din PNL Arad.

Este vorba despre oameni care, la un moment dat, au ocupat funcţii la vârful Consiliului Judeţean Arad şi, dacă informaţiile noastre sunt corecte, chiar şi în Guvern.

Potrivit unei „scheme de sifonat bani publici” publicată de Flacăra Roşie, lucrările sunt atribuite către două societăţi comerciale: Palcu Impex SRL şi Inteco Holding SRL. Interesant este faptul că respectivele societăţi (sau cel puţin una dintre ele) au relaţii comerciale cu Trans Cim SRL care, la rândul ei, are relaţii comerciale cu Alexis Expert Tehnoconstruct SRL.

Cine se află în spatele acestor societăţi şi cum ajung reprezentanţii şi protejaţii PNL Arad să se îmbuibe din bani publici, în curând!

  1. PISTRU EUSEBIU, …LEAH SANDU,…PALCU (finul lui Falca),si multi altii…DNA-ul ce face??

    Raspunde
  2. Parpala nu este pe acolo???? Ia verificati mai bine….

    Raspunde
  3. sunt curios de ce astfel de fapte apar cu precadere in campaniile electorale iar in rest hotii pot fura cat vor??

    Raspunde
  4. Deja s-a ofuscat Luca. De ce apar in campanie electorală?
    Daca nu va ajunge Falca măcar sa ajunga „micul Falca” sa piața continua furăciunea de bani

    Raspunde
  5. Se știe cu siguranța ca aceste firme susțin cu bani multi un candidat la Primaria Arad, altul decat Falca, uar garantul ca acesta, daca ajunge primar va continua furăciunea de bani. Garantul este nimeni altul decat mustăciosul de la cja

    Raspunde
  6. Domnu Sandu Leah, Pistru si Palcu sunt căpușele !

    Raspunde
  7. verificati care este smecheria dintre palcu impex si cionca la pecica

    Raspunde
  8. Comentarii…. comentarii …unele adevarate, altele rautacioase, dar se stie clar, cine conduce ala are cutitul si taie feliile. Niciodata nu vor fi acestea egale.

    Raspunde
  9. Uaaaai…. se scormoneste in gramada cu bani a PDL ha haaa!!

    Raspunde
  10. gyka fara fryka 30 martie, 2016, 7:40 am

    Alooo ! Cine verifia legatura dintre ,, galbejitul asta de Palcu, Nelu Iordache, Feies, Iotcu si vestitul comisar Valy de la politia Arad ????????? Capul de ata vi-l spun eu ,,,,TIRURILE ,,, Contractele cu lucrarile la autostrazi,,, si chefurile organizate de VALY pe valea Muresului la Savirsin !!! Ia intrebati politistii de pe valea Muresului chiar nu stiu nimic ??? Si ,, DANA ,, stie dar de ce nu se implica ???

    Raspunde
  11. De cand astept jurnalistii,cei de caracter,sa scrie despre acest grup mafiot,Falca-Nedelciu-Iotcu-Pistru-Dragan-Palcu-Feies,asta,Ghita Petru scapa an de an de jaf,la Gurahont se rezolva totul etc….Doamne,ce jaf organizat de Falca de ani de zile…DNA doarme,inca,la ARAD! Ps. Intrebati un asa-zis ziarist,voluntar,Glad Varga,cat a furat cu Falca la butoane tv/radio/site…ce infractori…!!!

    Raspunde
  12. Nu au lucrat numai cu PNL sau PD-L! Ex: la Bocsig absolut dar absolut tot ce sa facut sa facut numai cu Palcu! Si primarul e un HOT mai mare ca el! E ciul ioan florin de la PSD! Dar vad ca toti se fac prosti!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.