Laszlo Balint revine să ducă la bun sfârșit ceea ce a lăsat neterminat la UTA

Laszlo Balint revine să ducă la bun sfârșit ceea ce a lăsat neterminat la UTA

Laszlo Balint revine să ducă la bun sfârșit ceea ce a lăsat neterminat la UTA, dar nu va avea o misiune ușoară, predecesorul său, Ilie Poenaru, lăsând echipa pe locul al 15, retrogradabil direct.

Anunțul despre revenirea lui Balint a fost făcut de conducerea clubului, care nu s-a putut înțelege cu alți antrenori din cauza pretențiilor financiare pe care nu le-ar fi putut onora.

Clubul UTA anunță că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă – după mai bine de un deceniu – revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care și-a reafirmat mereu atașamentul față de culorile roș-albe. Ne bazăm pe ambiția lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA și avem încredere în viitor! Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii I, cu opțiune de prelungire din vară. Bine ai revenit, Gyuszi!”

În aceste condiții, Laszlo Balint are ocazia să ducă la bun sfârșit ceea ce a lăsat neterminat la UTA, pe care a părăsit-o după o serie de 10 meciuri fără victorie. „Îmi doresc foarte mult să văd UTA că ajunge o echipă capabilă să se bată la trofee. Eu nu mi-aș fi dorit deloc să întrerupem colaborarea la jumătatea unui sezon, așa a fost să fie. Cumva, simt că mai am de lucru la acel club și sunt convins că, la un moment dat, voi reveni la UTA, pentru că dorința mea este să mă bat cu UTA pentru trofee. Am lăsat ceva neterminat la Arad. Și, în general, am fost un băiat destul de ambițios de-a lungul vieții mele și când mi-am propus ceva, m-am luptat ca să-mi îndeplinesc acele obiective”, a spus Laszlo Balint în primăvara acestui an, într-o emisiune TV.

  1. Daca nu avem bani de cal, bun e si magarul…

    Raspunde
  2. Poe a plecat pt ca simtit ca nu mai sunt bani si s-a temut ca ramane neplatit. mai bine merge la cioban si ia ceva cascaval mai ales ca acolo nu are emotii nu face el echipa si nu raspunde.
    Balint saracu vine si pe bani marunti ca doar nu o sa stea o viata in somaj. UTA se va salva oricum iar el va fi urcat pe un cal alb. bine ca nu l-au dat jos de pe tramvaie ca acuma trebuiau sa-l puna la loc.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.