Laura Bretan va concerta la Arad

Laura Bretan va concerta la Arad

Laura Bretan, câştigătoarea celui de-al şaselea sezon „Românii au talent“ şi finalistă la „America’s Got Talent“, va urca pe scena Filarmonicii de Stat din Arad, unde va susține un concert de muzică clasică.

Evenimentul va avea loc vineri, 30 iulie 2021, de la ora 19:00.

Artista, în vârstă de 19 ani, va fi acompaniată de pianistul și dirijorul Giora Linenberg, din Israel, cunoscut publicului după colaborarea cu Lara Fabian.

Intrarea la eveniment este liberă, iar participarea se face cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună“, a spus Laura Bretan, după lansarea primului său album.

Albumul conține melodii precum „Wide Awake“, „Believe“ și „Dear Father“. Acest album s-a vândut într-un număr record, iar pentru performanțele materialului, MediaPro Music & Universal Music România i-au acordat „Discul de Aur“ artistei Laura Bretan.

Absolvent al Academiei de Muzică a Universității din Tel Aviv în 1996, Giora Linenberg a scris melodiile pentru două piese de pe ultimul album al Larei Fabian, inclusiv cel care i-a dat titlul „Secretul”.

Compozițiile sale sunt moderne și îmbină influențele clasice cu elemente ale muzicii pop.

Accesul la concert

Pot participa la eveniment, persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore) și persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.