Laurențiu Roșu: „Jucătorii vor să demonstreze că pot fi cei mai buni”

Laurențiu Roșu: „Jucătorii vor să demonstreze că pot fi cei mai buni”

La zece zile scurse de când UTA a început pregătirile, antrenorul Laurențiu Roșu a făcut o primă analiză.

„Terminăm perioada «arădeană» de pregătire. Chiar dacă vremea nu ne-a ajutat, ne-am adaptat, clubul ne-a pus la dispoziție tot ce a fost mai bun și am avut condiții bune refacere, sală, teren sintetic. Pe băieți îi văd foarte concentrați la ce au de făcut. Au fost antrenamente mai grele, unele s-au desfășurat la ore la care nu suntem obișnuiți, dimineață de la 9, pe o temperatură de  – 8 grade, dar mă bucur că sunt conștienți că aceasta e profesia lor și că trebuie să se pregătească cât mai bine pentru ce ne așteaptă în campionat, vizavi de obiectivul personal și de cel colectiv. Și ei vor să demonstreze că pot fi cei mai buni și se antrenează la un nivel foarte ridicat. Sunt concentrați, chiar dacă sunt exerciții noi, sunt atenți și e îmbucurător”, a remarcat antrenorul roș-albilor.

Dumitru Muntean și Mevlan Adili s-au integrat excelent în grupul arădean. După primele zile petrecute de cei doi în efectivul UTA-ei, antrenorul  Roșu crede că echipa va avea de câștigat: „Își confirmă calitățile. Aduc un plus, asta ne și dorim, să ne ajute cât mai mult pentru a putea câștiga meciurile și a rămâne în primele locuri”.

Săptămâna fotbalistică a UTA-ei se încheie sâmbătă, odată cu amicalul ce va fi disputat în compania Gloriei Cermei (Șega, ora 12). „Jucăm pe teren sintetic, jucătorii sunt obișnuiți. Apoi plecăm în Spania, de săptămâna viitoare trecem pe iarbă naturală și pe o climă mult mai bună. Vom continua pe aceeași linie, sper ca băieții să răspundă la fel de bine”, a conchis Laurențiu Roșu.

Sursa: uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.