LE-AU CONFISCAT câinii de companie. MOTIVUL este INCREDIBIL!

LE-AU CONFISCAT câinii de companie. MOTIVUL este INCREDIBIL!

„Unde-i lege, nu-i tocmeală!”, spune o vorbă din bătrâni. Așa se face că toți locuitorii unui oraș s-au trezit că le sunt confiscați câinii de companie, sub pretextul că sunt duși la vaccinare.

Proprietarii de câini s-au trezit, astfel, în fața unei decizii fără precedent, luată de procurori.

„Săptămâna trecută au venit niște oameni cu un document de la serviciile veterinare și mi-au luat câinele sub pretextul că îl vaccinează”, a povestit un bărbat din Shahin Shahr (provincia Ispahan) din Iran.

Când proprietarul a mers la serviciile veterinare din oraș pentru a-și lua patrupedul înapoi acasă, nu a găsit nicio urmă de câine. Ziarele locale susțin că aceste „preluări” de câini sunt în realitate rezultatul unei decizii a procurorului din oraș, care vrea astfel să lupte împotriva „vulgarei culturi occidentale”.

„Să ai câine este haram (contrar religiei), potrivit liderilor religioși”, afirmase săptămâna trecută Mohsen Boosaidi, procurorul din oraș.

„Dacă găsim oameni care au câini și îi plimbă, acest lucru înseamnă că răspândesc vulgara cultură occidentală. Vom acționa ferm împotriva lor”, a adăugat acesta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.