Legea PUMNULUI!? Un bărbat susţine că a fost BĂTUT de un POLIȚIST. IPJ neagă incidentul

Legea PUMNULUI!? Un bărbat susţine că a fost BĂTUT de un POLIȚIST. IPJ neagă incidentul

Un adevărat scandal a explodat pe Facebook, în urma unui incident care s-ar fi petrecut între un locuitor al Radnei și un polițist.

Soția bărbatului implicat a postat o poză pe pagina de socializare cu starea acestuia și o explicație a situației.

Ea relatează că soțul său a fost chemat de un polițist sub pretextul că ar fi avut o plângere pe numele lui. Bărbatul ar fi refuzat să intre în secție, crezând că spusele polițistului nu sunt adevărate. Omul legii l-ar fi luat atunci cu forța și l-ar fi agresat fizic, susţine soţia bărbatului.

„Nasul lui este spart, are hematom la cap, are doi dinți rupți în faţă, plus de asta nu era vorba să se legitimeze neapărat fiindcă el a zis ca merge după buletin acasă doar că acțiunea a început în stradă (există martori) și s-a încheiat în secție”, explică într-un comentariu soția presupusului agresat.

Tot aceasta afirmă că agresarea soțului ei nu ar fi un caz izolat și că acest gen de „incidente” s-ar mai fi întâmplat și în cazul altor persoane.

Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, fapta relatată de femeie nu se confirmă. Bărbatul, care este recidivist, ar fi fost doar sancţionat de poliţişti.

Sursă foto + info: Teodora Stefania Balint

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.