Lemnul… altfel, la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” (GALERIE FOTO)

Lemnul… altfel, la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” (GALERIE FOTO)

Dacă tot e Școala Altfel, Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” s-a aliniat la subiect prin complexitate în diversitate, aceasta însemnând activități variate, alese de elevi originali, în manieră adolescentină.

În fiecare zi a săptămânii s-a întâmplat câte ceva:

Luni
s-a desfășurat activitatea Clasa noastră, casa noastră, unde elevii și cadrele didactice au făcut curățenie în echipă în toată școala și au estetizat și înnoit aspectul claselor și al coridoarelor, după care, ca o răsplată (sau pedeapsă) s-a mers în grup la cabinetul stomatologic pentru o vizită informativă;

Marți
, un binemeritat ceaun cu tocană preparată de copii, în cadrul unui atelier culinar;

Miercuri
, pe o vreme închisă, dar cu mult soare în suflet, un grup de voluntari SNAC ai Liceului Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” Arad, s-au deplasat la sediul din Aradul Nou al Centrului Școlar ,,Raza de Soare”, elevii ambelor instituții implicându-se iar felicitările și ornamentele de Mărțișor fiind adevărate opere de artă, motiv pentru care toți copiii au primit diplome de Artist în devenire. Scopul real a fost de fapt socializarea și implicarea în activități creative a elevilor cu dizabilități.

Joi
, cireașa de pe tort-vizită la Parcul Natural „Lunca Mureșului”, unde pe lângă plimbare și prezentarea speciilor protejate a fost și un moment de Happy Science, un experiment inedit în care s-a obținut cerneală din gala stejarului.

Vineri
a fost memorabila ședință foto Ani de liceu, în care s-au făcut poze în parc, ca primă etapă a albumelor de absolvire, s-a râs, s-au depănat amintiri dintr-a IX-a și toți elevii au tras concluzia ca a fost fain la Lemn.

O săptămână deosebită, cu elevi speciali și profesori inimoși.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.