Leo Iorga se TRATEAZĂ în Cuba. Care este starea lui de sănătate

Leo Iorga se TRATEAZĂ în Cuba. Care este starea lui de sănătate

Solistul arădean Leo Iorga se tratează în Cuba după ce a suferit, în România, mai multe intervenţii chirurgicale.

Leo Iorga a decis, anul trecut, să meargă în Cuba pentru a se trata de cancerul pulmonar, care îi afectează starea de sănătate de cinci ani încoace.

„Nu plec în Cuba pentru rom Havana sau femei, ci acolo s-a descoperit un tratament pentru această afecţiune şi probabil că aceasta este şi menirea mea până una alta. Oamenii trebuie să ştie. Voi sta două săptămâni în Cuba şi în funcţie de ce mi se va spune acolo, aşa voi face. Este vorba despre un vaccin, Cimavax, nu este un panaceu universal! Trebuie depus dosar medical acolo. Toţi parametrii sunt măsuraţi şi îmi vor face şi o examinare biometrică. Abia apoi mi se va face acel vaccin. Este o noutate şi pentru mine. Există medicaţie şi mai scumpă de atât, dar pe care eu nu mi-o permit”, a spus Leo Iorga, la Antena Stars, în urmă cu un an.

Până să ajungă în Cuba, Leo a trecut prin cinci operații, două la plămâni, două pe creier și una la glandele suprarenale.

Conform RomâniaTV.net, după zece zile de spitalizare la clinica „Pradera“, din Havana, Leo Iorga și soția sa, Paula, se întorc în România.

„De-abia aștept să îmi strâng în brațe părinții pentru că tata nu mi-a vorbit la telefon cine știe ce, pentru că semnalul este foarte slab. Știu că dacă tratamentul a fost început în străinătate poate fi continuat și în România, asta nu ar fi o problemă. Însă mi-a zis că a făcut acel vaccin pentru care s-a și dus, după ce a fost supus, la început, la unele controale medicale“, a declarat fiul său.

Fiul său, Edi Iorga, precizează că Leo se simte foarte rău, având reacții adverse, inclusiv amețeli, după vaccinul care l-ar putea scăpa de cancerul pulmonar: „Am înțeles că, după vaccin, are anumite reacții adverse, inclusiv amețeli foarte mari“.

Sursa: Huff.ro/RomâniaTv.net

Foto: Arhivă

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.