ÎNGROZITOR! Li s-a PROMIS un LOC DE MUNCĂ LEGAL, dar ce au ajuns să facă ŞAPTE ROMÂNCE în STRĂINĂTATE!

ÎNGROZITOR! Li s-a PROMIS un LOC DE MUNCĂ LEGAL, dar ce au ajuns să facă ŞAPTE ROMÂNCE în STRĂINĂTATE!

De foarte multe ori, româncele care pleacă în străinătate atrase de posibilitatea găsirii unui loc de muncă legal şi bine plătit ajung să constate, odată ajunse la destinaţie, că lucrurile nu stau chiar aşa, mai ales atunci când se bazează pe promisiunile unor indivizi fără scrupule.

Poliția spaniolă a arestat luni cinci persoane suspectate de implicare într-o rețea de traficanți de femei, pe care le convingeau să vină din România în Spania, unde le obligau să se prostitueze, transmite Xinhua.

Patru arestări au fost operate la Valencia și una la Lleida, acuzațiile fiind de apartenență la o organizație infracțională, exploatare sexuală, tratamente abuzive.

Femeile erau obligate să se prostitueze pe străzi sau în cluburi din provinciile Murcia, Valencia, Castellon, Alicante și Albacete.

Operațiunea a dus și la eliberarea a șapte femei care erau exploatate de rețea.

Poliția a confirmat că operațiunea a fost declanșată în urma unui un apel telefonic primit de la româncă. Acesta a declarat că fusese adusă în Spania de o organizație criminală cu promisiunea unui loc de muncă legal.

Sursa: Agerpres

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.