Liberalii arădeni au ÎNROȘIT telefoanele! „Bă, ai văzut ce-a pățit Ghiță? E gata. A picat Coldea, se duce și el”

Liberalii arădeni au ÎNROȘIT telefoanele! „Bă, ai văzut ce-a pățit Ghiță? E gata. A picat Coldea, se duce și el”

Liberalii arădeni au înroșit telefoanele după anunțul Agenției Naționale de Integritate, potrivit căruia primarul Gheorghe Falcă s-ar fi aflat în conflict de interese penal, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cei care doresc schimbarea lui Gheorghe Falcă din fruntea PNL Arad au prins și mai mult curaj, încercând să-i convingă și pe ceilalți să profite de oportunitatea ivită acum, când imaginea liderului de la Arad a fost afectată și mai grav decât ca urmare a pierderii alegerilor parlamentare.

Aceștia încearcă să dea „trezirea” în filială și leagă ceea ce i s-a întâmplat lui Falcă de trecerea pe linie moartă a generalului Florian Coldea de la SRI. „Bă, ai văzut ce-a pățit Ghiță? E gata. A picat Coldea, se duce și el”, este laitmotivul acestor zile în PNL Arad.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, mai ales că se apropie perioada alegerilor interne în filială iar lucrurile se precipită de la o zi la alta.

Loading...
  1. stati linistiti ca nici unul nu pateste nimic, a scapat Boc, Udrea, Iliescu, Bombonel, Iotcu. Toti vor scapa , legea nu e pentru ei , e pentru prosti si fraieri care platesc taxele si impozitele lor. Pana nu ii dam jos cu forta , razboi , bombe , dealea , nu se va intampla nimic.

    Raspunde
  2. vrabia malai viseaza !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.