Liberalii pregătesc un lăutar pentru Primăria Lipova!

Liberalii pregătesc un lăutar pentru Primăria Lipova!

Lipova, unul dintre cele mai frumoase oraşe din judeţ, pare condamnat definitiv să rămână într-un con de umbră.

Nici o administraţie, fie ea a PDL sau PSD, nu a reuşit să repună oraşul pe orbită, dezvoltarea acestuia fiind frânată de primarii care s-au succedat aiurea prin frumoasa clădire din centrul oraşului.

Mai nou, pentru alegerile din 2016, cică PDL (pardon, PNL) a găsit un lăutar care să candideze la funcţia de primar. Susţinut asiduu de un fost … ospătar, acesta şi-a anunţat deja candidatura pe Facebook. Cu virgulă între subiect şi predicat, desigur, că la Lipova e bine şi aşa…

În tot răul e şi un bine, totuşi: Dacă va ajunge primar, măcar va cânta gratis pe la evenimentele organizate de Primărie!

Foto: primarialipova.ro

  1. Lautarul este de fapt medic.In loc sa scrieti prostii puteati sa cautati cv ul viitorului candidat.

    Raspunde
  2. Cristian Salasan 29 iulie, 2015, 4:04 pm

    Buna ziua celor de la News Arad. Pentru a ma cunoaste mai bine, eu va invit la Lipova, dar pentru cei ce nu vor sa se deplaseze, doresc sa fac o scurta prezentare:
    sunt licentiat in Kinetoterapie , avand studii masterale in (1) Kinetoterapie si (2) Management si finantare in administratia publica. Pe langa toate acestea, sunt specializat in diferite tipuri de activitati, de la cele medical -recuperatorii pana la cele de manager de proiect.
    Da! sunt si interpret de muzica populara si nu imi este rusine cu acest aspect; bunul Dumnezeu m-a inzestrat cu acest dar, de care sunt foarte mandru. Eu va doresc toate cele bune intregii echipe si va astept cu drag la Lipova.

    Raspunde
  3. Ce-mi plac ”jurnaliștii” care nu-și asumă identitatea. Dar aici e mai mult vorba despre a fi sau a nu fi bărbat, care totuși nu are prea multă legătură cu a fi sau a nu fi sponsorizat ca să scrii. Cât despre ce scrii, nici nu mai are rost să spun. Fain blogul ăsta de bancuri, newsar.ro. Văd în dreapta lista autorilor de pe site dar nu e niciunul Tom.

    Raspunde
  4. Ba newsar-arilor (sac!)…lautar e cel care canta la lauta…..stramoasa viorii… Ce pana mea..sunteti manelisti de aia care nu cunosc etimologia cuvantului folosit? De asta nu sunteti voi ziaristi ci fircalitori la ziar. Cat despre domnul gurist care se vrea primar….hmmm daca e gurist notist are sustinerea mea desi e din partidul struto-camila. Daca nu , dapai atunci sa isi aduca aminte de guristul urechist ce fu primar la Lipova , Gherman , si de catastrofele combinate de el. Am zis! 🙂

    Raspunde
  5. Buna seara se cam vrea PRIMAR dar daca conduce pre cum canta e jale cu primaria . Si apropoo a fost pus de nasa PDL -ista BOGHICEVICI acolo in padure la saracii bolnavi cu dificultati majore pe care le administra corectii de kinetoterapie la ficati vo spun din cunostintee 100 la suta si asa continua si acum inainte de a candida vor fi controale sigur el de mic e hot si acum crede ca e muzicant mare si vrea sa fie si hot mare ATENTIEE LOCUITORI AI ACESTUI ORAS acest om are urmatoarele caracteruzari HOT . OM CARE SA CASATORIT CU VARA LUI SI ULTERIOR A DESPARTI FAM PRIETENULUI SAU CARUIA IA LUAT NEVASTA . ATENTIEEEEE MARITA DRAGI LOCUITORI.

    Raspunde
  6. E de stiut eu le cunosc familia hoti din tata in fiu tataso lucra la balastiera fura si pita de la noi rest ce sa zic astia 3 copii din care astia 2 sant balauri saraca sorsa e asa precum ar fi trebuit sa fie si ei dar are alt caracter .Fratilor feriti-va

    Raspunde
  7. Doamne fereste cata rautate. Mai oameni buni mai potoliti-va. Sariti toti pa un om care participa numa in sondaje. Toti oameni au si dusmani si prieteni. Eu am vazut ca are multi prieteni. Dă dusmani nu are rost sa vorbim. Sunt atatia oameni care ar trebui sa se uite la ei prima data. Iar tu Cristi dute pe drumul tau ca cu astia rai nare rost. DOAMNE AJUTA-VA ca aveti mare nevoie de ajutor si astia rai si aia buni.

    Raspunde
  8. Nu e rautare domnule Alex sant anumite aspecte care trebuiesc precizate si candidatii uita ca trebuiesc spuse si aceste parti nu e destul sa ai masterat sau sa te lauzi ca ai terminat aceste frectii noi la Lipova avem nevoie de OM la conducere care nu ne freaca cu diferite alifii si de aia am atras atentia avem nevoie de oameni gospodari si stabili familial si financiar .

    Raspunde
  9. De cand ma stiu eu in Lipova in preajma alegerilor toata lumea se cearta cu toata lumea ca de aceea si merge asa bine orasul asta. Astia anonimi care probabil vor ramane toata viata asa vor fi lipitorile de anul viitor din preajma alegerilor. Sa va fie rusine. In loc de prostii de genul acesta as prefera sa vad si eu la toti candidatii, indiferent de partid un program in care sa fie scris negru pe alb ce va face fiecare pentru Lipova. Acest oras are nevoi de un pic mai multa dezvoltare nu de cearta si sageti aruncate de niciunde. Ce usor este sa faci rau cuiva si ce greu e sa faci bine.

    Raspunde
  10. Omul este bine intentionat si vrea sa faca treaba,doar ca in toata aceasta constructie are doar un loc decorativ si nimic mai mult,o preferam pe doamna cu capital economic !

    Raspunde
  11. Anonim ca nare rost 30 iulie, 2015, 6:10 pm

    Doamna cu capital, corporatista la care faceti referire eu o cunosc bine, stau prin preajma lor si stiu situatia reala. Evolutia doamnei- muncitor fara abilitati, menajera la patron acasa, divort de sot ca doar lucrau impreuna, casatorie patron, mare economist dar nu stie nimic, abilitati menegeriale nule, mare fitoasa ca are bani dar nici un leu nu ii a ei, praf si pulbere. Crezi ca neamtu ii da bani daca vine la primarie. Ea vine sa ia.
    Cine stie cu cat au fost platiti ziaristi sa scrie astfel de mizerii. De angajati este numita scorpia.
    Din punctul meu de vedere este o lupta de improscare cu noroi total inutila in care se spunt tot felul de prosti si inventii de la tot felul de frustrati.Nu stiu pe cine intereseaza. In viata lor particulara faca ce vor dar sa faca treaba cand is pusi acolo sus. Orice om bun are si o parte rea si orice om rau are si o parte buna. Sfatul meu e sa va opriti aici ca e mai bine pentru toata lumea. Lectie-urat si din partea mea si acelorlati sa ne legam de familile cuiva. Eu am pris momentul ca nu sa comportat frumos cu mine si trebuia sa ma descarc.Pierdeti si voi si noi.Nu stiu cine a inceput jocul asta dar e penibil.Rusine ziaristilor care scriu astfel de articole, stai ca astia nu is ziaristi in niste…….. Nu degeaba se spune ca pe romani trebuie sa-i lasi in pace ca se aranjeaza ei. Voi va bateti pe nimica.
    Ceau ceau

    Raspunde
  12. Viitorul primar lipovan este reputatul avocat radu s. Un om cinstit si integru,care va pune capat definitiv coruptiei din oras

    Raspunde
    • Primar ar trebui pus un calugar cu har !

      Raspunde
    • Apropo, Dl. Radu Scorobete, printre altele, tot avocat, tot din Lipova, (ce coincidenta cu Radu S. al Dvs.!), nici in ziua de azi nu a patit nimic ptr. „mita electorala” de la ultimele alegeri locale din Romania. In plus, a fost condamnat, destul de recent. E mai mult „mafie” (crima organizata), decat coruptie, in oraselul Lipova , Arad, RO.

      Raspunde
  13. ce cpmentariu sa las la oameni care au postat aici si nu au bunavointa sa isi lase numele corect si poza

    Raspunde
  14. Lipova are nevoie de un primar intelectual nu de un „marțafoi” dornic de înavuțire,așa că sa stea fiecare in banca lui să mai mediteze.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.