Liberalii, URECHEAȚI de fostul senator și ministru Igaș: „Aveți înțelegeri subterane cu puterea!?”

Liberalii, URECHEAȚI de fostul senator și ministru Igaș: „Aveți înțelegeri subterane cu puterea!?”

Constantin Traian Igaș le aduce reproșuri colegilor săi din PNL, despre care spune că le este teamă sau au înțelegeri subterane cu PSD, lucruri care nu convin electoratului liberal.

„Bună dimineaţa prieteni, bună dimineaţa dragi colegi liberali!!! Vă adresez o întrebare: cum apreciaţi opoziția pe care o face PNL în raport cu proastă şi haotică guvernare socialistă!?
Sentimentul meu este ca dincolo de câteva voci din noul birou politic ales la nivel național şi evident poziționările președintelui proaspăt ales, ceilalți stau ascunși precum potârnichile prin tufe!!! Mă întreb şi vă întreb: vă este frică de cei care guvernează!? Vă este frică de asumarea guvernării!? Aveţi înțelegeri subterane cu puterea!? Mergeţi pe ideea să își rupă gâtul prin incompetenta!!??”, a spus Constantin Traian Igaș, atrăgând totodată atenția: „Dacă pe aceste principii funcționăm, perspectivele nu sunt cele așteptate de electoratul nostru!”.

Fost senator și ministru, Constantin Traian Igaș a fost eliminat de gruparea Falcă de pe listele cu care PNL Arad a candidat la alegerile parlamentare din 2016.

  1. in locul lui Igas as baga capul in pamant. a fost ministru in guvernarea neagra Boc

    Raspunde
  2. Ăsta-i dus rau….alooooo senatoru lu pesta branconier ,nu toți uită că ai fost țucălaru lui băsescu care a nenorocit tara asta…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.