Liceenii și studenții sunt invitați la BookLand Evolution! Discuții libere pe tema dezvoltării personale cu profesioniști

Liceenii și studenții sunt invitați la BookLand Evolution! Discuții libere pe tema dezvoltării personale cu profesioniști

Conferinţele BookLand Evolution (ediţia a 4a), cel mai amplu proiect cultural, debutează luni, 29 mai 2017 la Arad seria de primăvară-vară a care oferă liceenilor şi studenţilor din 23 de oraşe o oportunitate excelentă de dezvoltare personală prin discuţii libere cu peste 500 de profesionişti consacraţi.

Tinerii arădeni sunt aşteptaţi între 29 – 31 mai în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, sala B5/Campusul Nou UVVG, str. Liviu Rebreanu, nr.83.

Speakerii Conferințelor BookLand Evolution Arad sunt: Valentin Voicilă, Dr. Natalia Alina Topor, Marius Darie, Cosmin Herman, Cristina Toma, Andrei Gabor, Mihaela Livia Popa, Paul Sergiu Micșa și Codruța Belean.

Dr. Natalia Alina Topor – Psihoterapeut, declară: „Îmi doresc ca prezența mea la conferința să inspire tinerii să se avânte cu curaj spre îndeplinirea visurilor lor, oricât de nonconformiste și nebunești ar putea părea. Sunt entuziasmata să-i susțin concret pe cei interesați in descoperirea potențialului lor creator unic, pentru ca acești tineri în ardoarea pasiunii lor să schimbe lumea.”

„Cea mai mare investiție pe care o faci în viața ta este … investiția ta în tine. Cea mai ușoară și rapidă formă de a investi în tine, de a -ți adauga valoare este … să citești cărți ale oamenilor de succes. Câte cărți îți planifici să citești până la sfârșitul anului?!”, spune Marius Darie – Coach & Trainer.

„Sunt onorată să fac parte din proiectul BookLand Evolution, proiect pe care îl consider extrem de util și de practic prin faptul ca încurajează tinerii să citească și să se dezvolte. Este pentru mine un proiect de suflet, fiind la rândul meu o «consumatoare» de nenumărate cărți de specialitate și de dezvoltare personală încă de la vârsta de 19 ani, dar și pentru că multe dintre programele transformaționale pe care le organizez sunt create în baza unor cărți de referință la nivel mondial. Mă bucur să am aceasta ocazie de a vorbi și de a interacționa cu studenții din Arad, care sunt convinsă ca vor profita la maxim de toate informațiile, cunoștințele și cărțile recomandate în cadrul Conferințelor practice BookLand. Cărțile de dezvoltare personală, alături de practicarea constantă a unui sport (în cazul meu joggingul este preferatul) m-au ajutat și mă ajută să fiu ceea ce sunt azi și să pot să mă bucur de o viață sănătoasă și împlinită în același timp. Recomand tinerilor să citească orice fel de cărți, dar mai ales, cele de dezvoltare personală și să practice în mod constant măcar un sport sau să facă mișcare zilnic pentru a fi sănătoși și fericiți. Le recomand să-și hrănească și să-și întărească atât trupul, cât și mintea și spiritul’’, susține Cristina Toma , Coach, Trainer & Speaker Independent si Certificat John Maxwell

Ce îmi doresc de la aceste conferințe este ca cei care vin, tinerii, să rămână cu câteva idei și să știe că vocea lor merită să fie auzită”, a declarat Mihaela Livia Popa, scriitor.

De 20 de ani îmi împlinesc pasiunea pentru radio, iar în ultimul an am descoperit o nouă pasiune, TV-ul și asta datorită unei emisiuni pe teme de dezvoltare personală pe care o am la TV Arad. Îmi place să găsesc subiecte noi pentru emisunea de la Tv. Să caut invitaţi faini şi interesanți. Să îmi fac treaba cât mai bine la radio, să fiu tot mai bună în ce fac, atât la radio, Tv, cât şi în viaţa personală. Să învăţ din ce în ce în ce mai mult de la tot ce mă înconjoară şi la de toate câte mi se întâmplă, să trăiesc viaţa din plin, făra restricţii, dar cu responsabilitate. Motto-ul meu care este şi sloganul emisunii «Câte-n lună şi-n stele»: «FII TU ÎNSUȚI SCHIMBAREA PE CARE VREI S-O VEZI ÎN LUME», a adăugat Codruța Belean, Director Kiss FM & Magic FM:

Intrarea la conferinţe este LIBERĂ!

Programul întregii săptămâni îl puteţi găsi aici.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.