Liderii PSD Arad, MULŢUMIŢI de instalarea noului Guvern condus de Victor Ponta

Liderii PSD Arad, MULŢUMIŢI de instalarea noului Guvern condus de Victor Ponta

Liderii PSD Arad salută instalarea noului Guvern condus de Victor Ponta, care a primit votul de încredere al unei majorităţi solide în Parlament.

„Premierul Victor Ponta a venit cu o nouă echipă guvernamentală, care va continua aplicarea programului de guvernare al USL, pentru care am primit votul cetăţenilor în anul 2012. Mă bucură faptul că Guvernul Ponta a obţinut un număr important de voturi, care arată o majoritate stabilă, care conferă siguranţă actului de guvernare. De asemenea, sunt bucuros că în programul de guvernare sunt cuprinse toate măsurile despre care adversarii noştri politici spuneau că sunt măsuri electorale. În perioada următoare vom arăta că nu este aşa şi vom continua o guvernare bazată pe creştere economică, dar preocupată de creşterea nivelului de trai pentru fiecare român”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

„În noua echipă guvernamentală au intrat oameni competenţi, pe unii dintre ei îi cunosc bine şi cred că vor lucra foarte bine în interesul cetăţenilor. După ce vom vota şi bugetul pentru anul 2015, noul Guvern poate să se apuce foarte serios de treabă. Dacă analizăm bugetul, vom vedea că Educaţia este o prioritate, cu alocare în creştere de 7,9%. De asemenea, vor fi bani mai mulţi pentru investiţii în infrastructură şi pentru sănătate. Bugetul nu va avea la bază nicio taxă sau impozit suplimentar în 2015. Cota unică de 16% rămâne în vigoare, iar taxa pe construcții speciale scade de la 1,5% la 1%. Toate măsurile de stimulare economică şi de dreptate socială deja în vigoare sunt incluse în buget: reducerea CAS, scutirea de impozitul pe profitul reinvestit, creșterea venitului minim garantat, indexarea pensiilor, dublarea alocaţiilor pentru copiii din familii cu venituri reduse, indexarea indemnizaţiilor pentru persoanele cu dizabilităţi şi reintrarea în plată a indemnizaţiilor pentru persoanele implicate în Revoluţia din 1989”, a declarat, la rândul său, deputatul Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad.

  1. astia mai au tupeul sa iasa in conferinte de presa?imediat termina mandatul si intra in istoria aradului cu 0 performante pt noi.sant jalnici

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.