Liderul conservatorilor arădeni consideră că fuziunea cu PLR trebuie să ţină cont de realitatea din teritoriu

Liderul conservatorilor arădeni consideră că fuziunea cu PLR trebuie să ţină cont de realitatea din teritoriu

Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, a comentat într-un comunicat de presă disputa de la vârful partidului, iscată de opiniile contrare privind fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator şi conservatori.

În opinia lui Mircea Purcaru acestea se vor rezolva, în cele din urmă, prin respectarea deciziei majorităţii, însă ar fi de dorit ca varianta aleasa să aibă girul unei majorităţi zdrobitoare a organizaţiilor din teritoriu.

„Părerea mea este că disensiunile sunt create de diferenţele de opinie privind modul de participare la alegerile din 2016. Cei care doresc fuziunea sunt cei care consideră că este momentul ca partidul să-şi încerce forţele, având şanse mari de a obţine rezultate mai bune ca partid nou, rezultat în urma fuziunii cu PLR, decât candidând în continuare în cadrul unei alianţe electorale. Tocmai acest lucru nu-l doresc cei care sunt împotriva fuziunii, preferând un rezultat poate mai modest, dar sigur, obţinut ca urmare a participării pe o listă comună cu un partid umbrelă. Aceştia nu vor ca partidul să-şi asume riscul de a nu intra în Parlament, urmarea fiind pierderea oricărei şanse de a participa la guvernare, ca membru al unei alianţe electorale puternice. Pe de altă parte, cine garantează că alianţa electorală din care faci parte câştigă alegerile? Părerea mea este că, pe moment, ar trebui să ne limităm reacţiile pro sau contra fuziunii şi să lăsăm conducerea centrală să negocieze. Votul organizaţiilor se va da având pe masă rezultatele concrete şi efectele fuziunii. Dacă teritoriul, de unde vin voturile, va decide că efectele fuziunii vor fi benefice pentru partid, aceasta se va face. Dacă nu, nu. Până atunci, însă, repet, cred că ar trebui ca toţi să ne abţinem de la atitudini radicale, exprimate fără a cunoaşte realitatea din teritoriu”, a declarat Purcaru.

  1. Grabiti-va ca altel PLR ramane fara parlamentari si oameni in teritoriu…. oooooooo am uitat vine ciupe lant gros cu servieta lui galis si va aduce 300 adeziuni, bineinteles adeziuni nu persoane…. hahahahaha

    Raspunde
  2. E o minune de la dumnezo’ ca pe ciupe nu l-o calcat bicicleta pâna azi, de prost ce e. Dupa invierea lui Hristos, asta e a doua minune a umanitatii.

    Raspunde
  3. Purcariu langa Ciupe, tinand o conferinta de presa, echivaleaza cu doua maimute care opereaza pe creier un om.
    Traiasca Partidul Conservator Reformat, condus de Ciupe si Purcariu!!

    Raspunde
  4. In mod clar si categoric Ionel Ciupe este un politician aplicat si hotarat, si printre putinii care spun lucrurilor pe nume , in concluzie il felicit pt. atitudine.

    Raspunde
  5. Catre fani lui Ciupe, care din ce vad nu stiu sa citeasca, articolul se refera la sufletul sau pereche, Purcariu

    Raspunde
  6. Dragilor, ciupe e un bou, va spun deoarece il cunosc, e un mincinos si un ipocrit

    Raspunde
  7. cea mai buna varianta ar fi aceasta fuziune cu o curatenie generala la nivel de multe organizatii PC moarte din tara! Un presedinte ca Tariceanu ar fi o credibilitatea mult mai mare pentru alegerile din 2016! PC +PLR= PLC( partidul liberal conservator)!
    Doar ca unii presedinti nu is cunosc nici consilierii partidului si fac analize!

    Raspunde
  8. PC sau PLR = P L M

    Raspunde
  9. tusea cu junghiul ! o combinatie perfecta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.