Lista școlilor și grădinițelor din județul Arad care încep luni cursurile în format fizic

Lista școlilor și grădinițelor din județul Arad care încep luni cursurile în format fizic

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ.din județul Arad au stabilit modalitatea de desfăşurare a cursurilor.

Inspectoratul Școlar Județean Arad informează că 48.725 de elevi și preșcolari își vor desfășura cursurile cu prezență fizică și 11.662 online.

Potrivit deciziilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ de stat și privat, fundamentate pe ultimele reglementări legale cuprinse în Ordinul 5558/2389 din 5 noiembrie 2021 pentru modificarea și completarea Ordinului nr. 5338/2015 din 1 octombrie 2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, în județul Arad situația se prezintă astfel: 

• În 308 unități de învățământ cursurile se desfășoară cu prezență fizică pentru un număr de 48725 preșcolari și elevi;

• În 133 unități de învățământ cursurile se desfășoară în regim online pentru un număr de 11662 preșcolari și elevi.

• Un număr de 224 elevi, care provin din 8 clase care au activitatea cu prezență fizică suspendată, din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la elevi, își desfășoară cursurile online.

Lista oficială cu ratele de vaccinare și scenariile de funcționare a școlilor și grădinițelor din județul Arad:

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

  1. […] post Lista școlilor și grădinițelor din județul Arad care încep luni cursurile în format fizic appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.