Lizica Mihuţ a trecut cu bine testul ANI. „M-am simțit, mă simt și mă voi simți vânată”

Lizica Mihuţ a trecut cu bine testul ANI. „M-am simțit, mă simt și mă voi simți vânată”

Prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, fost rector al Universităţii Aurel Vlaicu din Arad, a dat publicităţii concluziile evaluării la care a fost supusă de Agenţia Naţională de Integritate.

Astfel, în concluzia raportului de evaluare al ANI, se precizează faptul că „în urma finalizării evaluărilor efectuate, nu au fost identificate elemente de încălcare a legislaţiei privind regimul juridic al imcompatibilităţilor în sensul dispoziţiilor din Legea Educaţiei Naţionale şi dispune clasarea dosarului”.

„M-am simțit, mă simt și mă voi simți vânată. În ultimii șase ani, Universitatea a fost controlată de trei ori de Direcţia Naţională Anticorupţie, şi, timp de opt luni au fost făcute verificări de ANAF la proiecte, programe, salarii şi închirieri spaţii. Controalele ANAF au fost făcute la recomandarea DNA. Timp de 6 ani au existat, periodic sesizări din partea unui cotidian arădean şi a prof. Ionel Barbu, angajat al Universităţii, în urma cărora eu personal am fost controlată de 17 instituţii. După atâtea controale, s-a dispus clasificarea dosarelor deoarece s-a demonstrat că totul s-a desfăşurat legal în universitate. Prin urmare, voi acţiona în judecată doi inspectori ARACIS pentru că s-au referit la compatibilitatea mea fără să aibă calitatea de evaluatori şi pe Barbu Ionel, angajat al Universităţii, pentru defăimare în formă continuată. Le voi cere importante daune materiale, banii obţinuţi urmând să îi folosesc pentru acte de caritate”, a declarat Lizica Mihuţ, într-o conferinţă de presă.

  1. Dar Aurel Ardelean? el oare cum trece testul??

    Raspunde
  2. BĂ Aurel Ardelean nu a fost securist ca asta. la revolutie in casa ei au tras aia sute de cartuse ca de acolo au tras ei primii in oameni. „cineva” comenteaza aiurea. Întreabă pe stradă pe oameni de Aurel Ardelean şi o să vezi că toţi taximetriştii, cei care închirează apartamente şi au restaurante îi pupă mâna că a adus studenţi străini în oraşu asta şi oamenii primesc bani de la ei pentru cheltuieli. Tu îl compari pe Aurel Ardelean cu japiţa asta care a turnat la securitate toată viaţa…fii serios…”cineva”…mai lasă vrăjala

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.