Locuitorii din comuna Vladimirescu, scăpați de o nouă taxă

Locuitorii din comuna Vladimirescu, scăpați de o nouă taxă

Președintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, spune că grupul de consilieri locali PSD – Noua Dreaptă – ALDE l-a împiedicat pe primarul Crișan să mai introducă o taxă în cârca cetăţenilor.

„Primarul comunei Vladimirescu vrea să introducă taxe peste taxe pe spatele cetăţenilor comunei. Mai concret, acesta a venit cu un proiect de hotărâre prin care fiecare cetăţean care comandă un transport de marfă de până la 40 de tone, ar trebuie sa plătească o sumă de până la 30 de lei. Adică, spre exemplu, dacă comanzi balast, bolţari, pavaj, lemne sau altele, şoferul care îţi transportă materialele trebuie să achite o taxă de până la 30 de ron, impusă în acest caz tot omului de rând. Nu mai vorbesc că cei mai mulţi vânzători din aria de profil asigură transportul gratuit, la achiziţii peste o anumită sumă. O aberaţie, o sfidare iniţiativa primarului! Conform logicii sale, pe lângă că plătești taxe și impozite, mai scoţi bani în plus şi pentru transportator. Cetăţenii cu care am discutat care au firme şi le vin camioane cu marfă zilnic la încărcare şi descărcare ies astfel păgubiţi cu cateva mii de lei. Grupul de consilieri locali PSD – NOUA DREAPTĂ – ALDE a respins la vot această aberaţia a lui Ioan Crişan! Astfel, această taxă nu va mai fi aplicată cetăţenilor! Primarul comunei ar trebui să atragă investitori în comună ca să aducă bani la bugetul local şi să nu impună taxe ridicole în detrimentul comunităţii locale”, spune preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf.

  1. NEAMTULE dar tirurile care circula prin VLADIMIRESCU si distrug asfaltu de pe strazi nu conteaza .ESTI UN CONSILIER PSD DE DOI BANI ,UN GUNOI .Sper sa scapam de tine la alegerile din 2020 .DOAMNE AJUTA .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.