Locul ideal, din județul Arad, pentru cele mai frumoase fotografii de sezon (GALERIE FOTO)

Locul ideal, din județul Arad, pentru cele mai frumoase fotografii de sezon (GALERIE FOTO)

Culorile toamnei au învăluit Grădina Botanică „Pavel Covaci” din Macea, aceasta devenind, astfel, unul dintre cele mai atractive locuri pentru o plimbare relaxantă și, de ce nu, pentru o sesiune foto într-un decor superb.

Drumul durează aproximativ 20 – 30 de minute, cu mașina, din Arad. Cu trenul, drumul până la Curtici durează aproximativ 15 minute, iar de la Curtici până în Macea sunt mijloace de transport în comun. Sau puteți face o plimbare pe jos, de aproximativ o oră.

În micuța localitate, cochetă și primitoare, se află Complexul Universitar Macea al Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad care găzduiește Grădina Botanică „Pavel Covaci”, Muzeul Botanic, Colecția de semințe, Herbarul, Muzeul Etnografic, Muzeul Cinegetic și impozantul Castel Csernovics, important monument istoric și arhitectonic al județului nostru.

Arădenii și nu numai sunt așteptați în fiecare zi pentru a petrece câteva ore superbe, în mijlocul naturii, și pentru a se bucura de zilele blânde de toamnă.

Pentru informații suplimentare, vizite de grup organizate, programări pentru „Școala altfel”, accesați https://macea.uvvg.ro/contact/.

Sursa foto: UVVG Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.