Locuri de muncă la MALL. Cum şi când POŢI PROFITA de OFERTA DE ANGAJARE

Locuri de muncă la MALL. Cum şi când POŢI PROFITA de OFERTA DE ANGAJARE

Acum vă puteţi găsi locuri de muncă bine plătite chiar în locul unde vă place să vă petreceţi, de multe ori, timpul liber, adică la mall.

AJOFM Arad va organiza, în data de 24 aprilie, la Galleria Mall, „Bursa generală a locurilor de muncă”. Aceasta va avea loc la etajul I, cu începere de la ora 9, precizează reprezentanţii AJOFM într-un comunicat de presă.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia de a se întâlni în mod direct cu angajatorii, de a lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri disponibile. Sunt oferite astfel cele mai bune oportunități de găsire a unui loc de muncă. De asemenea acţiunea urmăreşte informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare”, a declarat Marinel Henteş, directorul excecutiv al AJOFM Arad.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în aceeași zi în toate cele 41 de agenţii judeţene pentru ocuparea forței de muncă şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, a precizat Mihaela Jude, inspector superior în cadrul AJOFM Arad.

  1. adika sa lucri opt ore pt 800 de lei. mai bine nu. merci!!!!

    Raspunde
  2. Anka …atunci dute vizavi de selgros si castigi mai mult de 800 de RON :))

    Raspunde
  3. Pai decât sa muncești pe minimul pe economie mai bine stau acasa pe banii parintilor unii tineri….( si parintii castiga tot minimul pe economie doar ca ca lucrează ambii parinti ) …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.