Lovitură dată de JANDARMI pe PIAȚA de ALCOOL la NEGRU

Lovitură dată de JANDARMI pe PIAȚA de ALCOOL la NEGRU

Piața alcoolului la negru, în Arad, este o piață populată de persoanele de la țară care produc diverse produse alcoolice în masă, iar datorită cantității produse, oamenii se gândesc să o comercializeze, la negru, în diverse puncte comerciale.

Jandarmii arădeni au dat lovitura, ieri, în jurul orei 17, pe piața de alcool la negru, când un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în zona Pieței ”Mihai Viteazul”, o persoană care oferea spre comercializare sticle cu alcool.

 

Persoana a fost legitimată, în vederea stabilirii identității, la verificări rezultând că este un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în comuna Șagu din județul Arad. În autoturismul acestuia, au fost găsite 13 sticle cu alcool etilic pe care le oferea spre comercializare.

„Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării sticlelor cu alcool și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României“, a declarat Emilia Fînață, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

  1. adica au prins un intrus
    care nu face parte din gasca
    care cotizeaza , pentru a putea
    vinde linistit , marfa de contrabanda .

    Raspunde
  2. la fortuna , tiganii care vand nestingherit tigari netimbrate , nu sunt vazuti
    ei sant chiar protejatii de jandarmi
    ca doar toti trebuie sa traiasca

    Raspunde
  3. Radu Petre Ispirescu 8 octombrie, 2016, 7:36 pm

    Hahaha hahaha ,idiotul nu știa că tre sa cotizeze?sau or fi dat unii mai mult?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.