LOVITURĂ de TEATRU în PNL Arad: Se merge pe mâna lui Orban. Senatorul Ioan Cristina: „Mă bucur că Falcă și Cionca ȘI-AU SCHIMBAT OPȚIUNEA”

LOVITURĂ de TEATRU în PNL Arad: Se merge pe mâna lui Orban. Senatorul Ioan Cristina: „Mă bucur că Falcă și Cionca ȘI-AU SCHIMBAT OPȚIUNEA”

Senatorul liberal Ioan Cristina, cunoscut ca un susținător al lui Ludovic Orban, s-a declarat bucuros de decizia PNL Arad de a-l susține pe acesta din urmă la funcția de președinte al PNL pe plan național.

Potrivit senatorului, conducerea PNL Arad a hotărât astăzi, în ședință, cu majoritate de voturi și doar patru abțineri, susținerea lui Ludovic Orban la șefia PNL.

„Este o opțiune surprinzătoare pe care o face domnul Falcă (n.r. – președintele PNL Arad), care în urmă cu două zile afirma că, dacă va câștiga Ludovic Orban, PNL va ajunge la 10 la sută. De asemenea, până acum, Iustin Cionca (prim-vicepreședinte al PNL Arad) a afirmat în repetate rânduri că delegații de la Arad vor trebui aleși pe sprânceană, astfel încât Ludovic Orban să nu aibă nici un vot din partea organizației noastre”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

„Până la urmă, mă bucur că Falcă și Cionca și-au schimbat opțiunea. Întotdeauna mi-au plăcut oamenii care prin propriile zbateri ajung la părerile altora”, a mai adăugat senatorul.

Schimbarea de macaz a organizației arădene trebuie privită prin prisma renunțării la candidatură a lui Ilie Bolojan, care îl susține la rândul său pe Ludovic Orban la președinția PNL.

Conducerea PNL Arad „îi arată pisica”

Deranjată de declarațiile senatorului, conducerea PNL Arad a reacționat prin intermediul unui scurt comunicat de presă: „Îl rugăm pe domnul senator să își respecte colegii de partid  și electoratul. Considerăm că în ceea ce privește comunicarea publică este mult mai important ca domnul senator Cristina să transmită activitatea sa parlamentară pe care o desfășoară pentru cetățeni.”

  1. exact ca disputa dintr-e falca si banatan
    daca orban invinge , va trebui sa-si plateasca
    sustinatorii ,iar singura miza nu poate fii decat un loc de europarlamentar .

    Raspunde
  2. Falca joaca murdar la fel ca intotdeauna. De teama ca ar putea fi invalidat ca presedinte la Arad se da cu castigatorii.

    Raspunde
  3. Hopa , pleosc ! pai ma Neluta Parpaluta , in loc sa-i pupi talpile faraonului Falca ca te facu senator tu il mistocaresti ? asta spune totul despre caracterul tau !!! 0000000

    Raspunde
  4. La fuziunea cu pdistii exultai si faceai tumbe, declarai că doreai unirea cu gogu de mai mulți ani iar acum….asta-i viata, ai grijă ce-ți dorești că te faci de căcat…

    Raspunde
  5. NELUTULE fara FALCA nu erai astazi senator ‘

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.