UPDATE/ Lovitură demnă de filmele de la Hollywood, la Arad: Bandiţii s-au făcut nevăzuţi cu marfă în valoare de MILIOANE de EURO

UPDATE/ Lovitură demnă de filmele de la Hollywood, la Arad: Bandiţii s-au făcut nevăzuţi cu marfă în valoare de MILIOANE de EURO

O lovitură de proporţii, demnă de filmele poliţiste, s-a derulat vineri, în judeţul Arad. O societatea comercială a fost prejudiciată de marfă în valoare de milioane de euro (8 milioane, potrivit surselor noastre).

Lovitura a fost plănuită ca la carte: Iniţial, o grupare organizată a spart serverele camerelor de luat vederi ale unui depozit în care se găsea marfa. Apoi, pe adresa de email a respectivului depozit a sosit un mesaj în numele unei societăţii care trebuia să preia marfa, prin care angajaţii depozitului erau anunţaţi că vor veni camioanele pentru a o transporta la destinaţie. Zis şi făcut: 20 de TIR-uri au plecat din depozit, încărcate cu sute de tone de cupru.

De remarcat, că şoferii camioanelor aveau acte de transport false, inclusiv cărţi de identitate false.

Până să-şi dea seama angajaţii depozitului ce anume se petrece sub ochii lor, bandiţii s-au făcut nevăzuţi cu marfă în valoare de milioane de euro.

A fost momentul când pe fir a intrat Poliţia. Zeci de poliţişti arădeni, dar nu numai, au lucrat zi şi noapte ca să dea de urma făptaşilor. Şi au reuşit. Conform surselor noastre, mai mulţi autori au fost identificaţi iar o mare cantitate de marfă a fost recuperată. Inclusiv de pe raza judeţului Timiş.

Potrivit informaţiilor noastre, ancheta în acest caz a fost coordonată de comisarul şef Nicolae Bătrân, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la ea luând parte poliţişti de la economic, criminalişti, de la Secţia de Poliţie Curtici etc.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare.

UPDATE/ Potrivit reprezentanţilor Administrației Zonei Libere Curtici-Arad, furtul nu a avut loc în Zona Liberă, ci în Parcul Industrial al Trade Trans situat pe drumul județean 792C, FN.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.