Lovitură DEVASTATOARE pentru Elena Udrea: DNA îi aduce ALTE ACUZAŢII GRAVE!

Lovitură DEVASTATOARE pentru Elena Udrea: DNA îi aduce ALTE ACUZAŢII GRAVE!

Elena Udrea este în corzi: DNA cere aviz de începere a urmăririi penale și arestare preventivă a fostului ministru pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Infracțiunile ar fi fost comise în contracte pe care Ministerul Dezvoltării le-a încheiat cu trei firme. Astfel, Elena Udrea este acuzată de procurori că, între altele, a primit 900 000 de euro de la secretarul general al ministerului, sumă care ar fi provenit din încasările care urmau să fie realizate de societăţile Termogaz Company şi Kranz Eurocenter din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul „Microsoft”.

În termen de trei zile, Camera Deputaţilor va oferi un răspuns la această nouă cerere a procurorilor.

UPDATE/ Sechestru pe averea Elenei Udrea
DNA a făcut o solicitare către ANAF pentru a pune la dispoziţia procurorilor o listă cu bunurile Elenei Udrea, pentru a-i putea pune sechestru pe avere.

  1. chestia ,cu varuitul si renovatul celulei , devine , o urgenta pentru nuti , ca va avea un sejun destul de lung la bahama

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.