Lovitură DEVASTATOARE pentru un MALL din Arad. URMĂRILE ar putea fi dintre cele mai GRAVE

Lovitură DEVASTATOARE pentru un MALL din Arad. URMĂRILE ar putea fi dintre cele mai GRAVE

Două mall-uri într-un oraş de talia Aradului s-au dovedit a fi prea mult încă din start. Cu toate acestea, au continuat să funcţioneze în paralel, deşi cel puţin unul dintre ele nu se simţea prea bine.

Este vorba despre Galleria Mall, unde cu excepţia perioadelor care preced sărbătorile şi a unor evenimente deosebite, cam „bate vântul”. Este şi motivul pentru care mulţi chiriaşi au tras obloanele iar spaţiile stau goale, spre închiriat.

Ţinut în viaţă în special de Cora, de câteva magazine care la Arad au reprezentanţe doar acolo şi de câteva servicii care pun populaţia pe drumuri, mall-ul ar putea avea probleme serioase după ce hypermarket-ul şi-ar putea închide porţile la sfârşitul acestei luni.

  1. In curand urmeaza si atrium. La ce chirii au si cum isi trateaza chiriasii nu au cum sa reziste. Plus ca Aradul e un oras mic in care oamenii se multumesc sa isi cumpere de la kaufland sau lidl nu sa arunce banul la mall

    Raspunde
    • Asta sa o crezi u !!!

      Raspunde
    • Mai bine fâceau grâdinite dar pâcat câ se pierd o multime de locuri de muncâ

      Raspunde
    • Tu esti un frustrat care ai inchiriat un spatiu in incinta atrium si probabil nu ai fost lasat in voie sa faci ce vrei..fiind incapabil sa iti dai seama ca nu esti la tine acasa ci esti intr-un spatiu cu chirie unde trebuie sa respecti niste reguli. Apropo chiria nu e prea mare..chiria e ok doar tu ca patron nu stii sa iti faci clientela.

      Raspunde
    • Galeria are succes doar cu sala de fitness si cora . sper ca cele doua sa nu se inchida …

      Raspunde
  2. LA ATRIUM AU NOROC CA E LANGA AUTOGARA SI GARA SI MAI MERGE LUMEA CA NU ARE CE FACE IN TIMP CE ASTEAPTA TRENUL SI AUTOBUZUL. PROPUN DECI SA SE MUTE AUTOGARA LA INDAGRARA CA SA SALVAM MALLUL GALERIA. FALCA SE AUDE?

    Raspunde
  3. nu cred ca se va inchide niciunul

    Raspunde
  4. Fratilor,nu vorbiti ca nu merge treaba in mall…sunt vanzatoare la un magazin care merge ffff bine…iar vanzarile au crescut din an in an…

    Raspunde
  5. Au romanii banii….cel putin in eeekend cafenelele sunt pline

    Raspunde
  6. oricum era in plus acest mall. cine merge pana la capatul Aradului si pentru ce????

    Raspunde
    • Lebada-Fortuna-Gai-Bujac
      Cam astia merg in Galleria.Dar nu asta e problema.Problema e ca acele cafenele nu sunt deloc atragatoare,spatiul e prea deschis si neinteresant.Nu te atrage si daca mergi,nu te indeamna sa stai.Asta e de fapt problema cu Galleria Arad.

      Raspunde
    • Hallo , Dora ! Zona Vlaicu -Uta , nu e capat asa cum il vezi tu ! Acest cartier este cel mai complet si plin de viata din toate ! Gasesti tot ce ai nevoie , mall , magazine , piete agro si auto , banci ,industrii de tot felul, ca nu avem nevoie de centru , decat pentru a merge la Primarie !

      Raspunde
  7. Pleaca Cora,vine Auchann…

    Raspunde
  8. Auchan astia nu sunt turci?

    Raspunde
  9. Să inchidă mall-lul,is niște ratați.Se fură ca in codru,mai umpic și ajungi să te ți de buzunare.

    Raspunde
  10. Tot mai frumos atractiv ii la Atrium,ai de unde sa alegi unde si la ce cafenea vrei sa mergi.App la galerai nici paznici nu mai au,uitati-va la atrium pe un etaj sunt 2-3,la galeria 1 paznic mic si pricajit prin tot mall-u.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.