Lovitură dură pentru o parte dintre fumători! Nu mai au de unde să-și cumpere țigări

Lovitură dură pentru o parte dintre fumători! Nu mai au de unde să-și cumpere țigări

Lovitură dură în această dimineață pentru fumătorii care obișnuiau să cumpere țigări vândute „la negru” în piețele arădene: Marfa se găsește tot mai greu, după ce ieri autoritățile au confiscat zeci de mii de pachete de țigări.

„La data de 18 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Timiş, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au efectuat 26 de percheziţii domiciliare, în județul Timiș și în municipiul Arad, la locuințele a 23 de persoane bănuite de contrabandă. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Timiș în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat produse accizabile în piețele din județul Timiş, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, care a coordonat acțiunea.

70.000 de pachete de țigări, 45500 de euro și 400 de grame de bijuterii din aur au fost descoperite de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate în Arad și Timiș.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.