Lovitură pe piața de SHOPPING din Arad: Ce MARE BRAND se MUTĂ de la MALL

Lovitură pe piața de SHOPPING din Arad: Ce MARE BRAND se MUTĂ de la MALL

Mutarea magazinelor Stradivarius, Bershka și Pull and Bear de la Galleria Arad la Atrium Mall a lăsat în șah Zara, care nu prea mai are unde să-și găsească un spațiu pe măsură la mall-ul de lângă gară.

Așa stând lucrurile, s-a pus problema ca brand-ul să părăsească Aradul. Asta până nu a apărut o variantă care, potrivit unor surse, le cam face cu ochiul celor de la Zara. Este vorba despre un spațiu generos, situat chiar în centrul orașului: Ziridava.

De remarcat, că orientarea celor de la Zara către Ziridava ar duce, practic, la relansarea celui mai renumit spațiu comercial din centrul Aradului și ar revitaliza întreaga zonă.

De urmărit!

  1. Aiurea! Din surse sigure stiu ca Zara este in tratative avansate cu Jackson si se va muta intr-o hala intreaga! De acolo vor fi alungati comerciantii de chinezarii ieftine pentru ca au voie sa intre in concurenta cu chinezariile scumpe de la Zara!

    Raspunde
  2. va fi la etajul doi la Ziri. am auzit si eu de la cineva care lucreaza acolo numai ca cer chirie mare de asta nu se muta mai repede

    Raspunde
  3. Zara s-a inchis si va ramane asa pt o perioada. Varianta cu Ziridava se exclude din start ,nefiind in regula da desparta compania Inditex in mai multe locatii. Totusi e vorba de Arad …(sursa sigura. Fost angajat zara)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.